Eylül’de çeyiz dizecek 3 burç! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık...

Eylül’de çeyiz dizecek 3 burç! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık...

Bazı burçlar ilişkiye ne kadar uzaksa bazıları da o kadar yakın. Özellikle de bu burçların çeyizleri bile hazır! Evlenmeyi dört gözle bekleyen burçlar resmen fırsat kolluyorlar. Bir eş adayını bekleyen burçlar astrologlar tarafından anlatıldı. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık...

Burçlar genel karakteristik özelliklerimize etki ederken hayattaki beklentilerimize de etkisi vardır. Bazı burçlar ilişkiden, evlilikten oldukça uzakken bu burçlar resmen evlenmek için can atıyor. Evliliği kendilerine çok yakın hisseden burçlar doğru eş adayını arıyor.

EVLİLİĞİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN BURÇLAR

Evlilik ciddi bir müessese olmasının yanı sıra olgunluk isteyen bir adımdır. Her insan evliliğe sıcak bakmasa da bazı insanlar evlenmeyi, yuva kurmayı, gerçek bir aşkı yaşamayı ister. Burçların da bu konuda etkisi yoktur desek yalan olur. Bazı burçların daha evcimen olmaları evliliğe sıcak bakmalarına yol açar. Hele ki bu burçlar tam olarak evlenmek için doğmuş diyebiliriz.

İKİZLER

ikizler.jpg

Duygusal yoğunluklarının yanı sıra biraz dengesiz tavırları da olsa İkizler burcu oldukça olgun ve evcimendir. Öte yandan evliliğe sıcak bakarlar ve güzel bir yuva kurmanın hayalini kurarlar. Hele ki İkizler burcuna sahip bazı insanlar kendilerini tamamen evliliğe adapte edebilirler.

OĞLAK

oglak.jpg

Oğlak burçları sorumluluk sahibidir. Ayrıca çalışkan ve dürüst olmaları ilişkilerine de yansır ve düzenli ilişki severler. Evliliğe olumlu bakan oğlaklar kaostan uzak ve düzenli hayat hastasıdır. Bu yönleri onları evliliğe yakın tutar.

KOVA

kova.jpg

Şefkat duyguları oldukça yüksek olan kovalar aile yaşantısını oldukça sever. Huzuru ve sevgiyi arayan kovalar evliliğe sıcak bakar. Bu konuda en dikkat ettikleri noktalar ise sağlam temelli evlilikler yapmaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN