Farah Zeynep Abdullah imajını değiştirdi! Son halini gören şok yaşadı "Filtre yok peruk yok''

Farah Zeynep Abdullah imajını değiştirdi! Son halini gören şok yaşadı "Filtre yok peruk yok''

Bir zamanlar ekranların reyting rekortmeni dizisi ''Öyle Bir Geçer Zaman Ki'' ' de Aylin karakteri ile hafızalarımıza kazınan, şimdilerde ise ''Bihter'' filmi ile ekranlarda göreceğimiz ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah imajını değiştirdi. Radikal bir karar alan ünlü oyuncunun son halini gören şok yaşadı....

Prime Video'da yayınlanacak olan Halit Ziya Uşaklıgil'in unutulmaz eseri "Aşk-ı Memnu"dan uyarlanan "Bihter" filmi için, Bihter karakterine Farah Zeynep Abdullah hayat veriyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ve gündemden düşmeyen ünlü oyuncu bu sefer imajıyla ilgili radikal bir karar aldı.

834fcbf446fc9e877a3d70c9def8fe38.webp

FARAH ZEYNEP ABDULLAH İMAJINI DEĞİŞTİRDİ! SON HALİNİ GÖREN ŞOK YAŞADI "FİLTRE YOK PERUK YOK''

Türkiye'nin sevilen oyuncularından Farah Zeynep Abdullah, son dönemde sadece oyunculuğuyla değil, tarzı ve görünümüyle de adından sıkça söz ettiriyor. Son olarak yaptığı cesur bir tercihle saçlarını pembe renge boyatan Abdullah, hayranlarını şaşırttı. Bu radikal değişiklik, sosyal medyada geniş yankı buldu ve moda dünyasında da dikkat çekti.

1.webp

Oyuncunun saç rengi değişikliği, sosyal medyada hızla yayılarak büyük bir konuşma konusu haline geldi. Hayranlarının yanı sıra, ünlü isimler de bu cesur adımı övgüyle karşıladı. Pek çok kişi, Abdullah'ın tarzının ve özgünlüğünün altını çizerken, bu değişikliği cesur ve etkileyici olarak niteledi.

2.webp

Sarı saçlarını pembeye boyayan güzel oyuncu son halini; 'Filtre yok peruk yok' notu ile paylaştı. Türkiye'nin yetenekli oyuncularından biri olarak öne çıkan Farah Zeynep Abdullah, sadece oyunculuğuyla değil, aynı zamanda enerjisi ve kişiliğiyle de büyük bir hayran kitlesine sahip. Genç yaşına rağmen, kariyerinde elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Abdullah, Türk televizyon ve sinemasının vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN