Farah Zeynep bir muz için ödediği fiyata isyan etti: Altın kaplama mı?

Farah Zeynep bir muz için ödediği fiyata isyan etti: Altın kaplama mı?

Başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdulla son paylaşımıyla sosyal medyada gündeme oturdu. Ünlü oyuncu 1 adet muz için ödediği parayı gösterip "Altın kaplama mı?" diyerek isyan etti.

Masumlar Apartmanı, Bihter, Bergen gibi birçok başarılı projede yer alan ve her gönderisi olay olan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah bu defa 1 adet muz için ödediği ücreti paylaşarak isyan etti. Farah Zeynep ünlü bir kahve zincirinden muz aldı.

'ÇOK HEYECANLIYIM'

Aldığı muzu ve alışverişinin fişini Instagram hesabından paylaşan Farah Zeynep, paylaşımına "Günaydın, 104.79 TL'ye 1 adet muz yiyeceğim. Çok heyecanlıyım." notunu düştü.

a-copy.jpg

FİYATA YORUM YAĞDI

Ünlü ismin paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Farah Zeynep Abdullah'ın paylaşımına; 'Muz altın kaplama mı?', 'Muzun fiyatı bile şaşırtıcı hale geldi', 'Bu fiyatlar zenginleri bile rahatsız ediyor' gibi yorumlar yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN