Farkı bul zeka bulmacası: İki resim arasındaki 3 farkı 13 saniye içinde bulabilir misin?

Farkı bul zeka bulmacası: İki resim arasındaki 3 farkı 13 saniye içinde bulabilir misin?

Farkı Bul: Yan yana yerleştirelen İki benzer görüntü size aynı gibi görünebilir. Ancak birbirlerinden farklılar. İki resim arasındaki 3 farkı 13 saniye içinde tespit edin. Şimdi bu meydan okuma ile zeka seviyenizi ve gözlem becerilerinizi test edin.

İki benzer resim arasındaki farkı bulmanız gereken başka bir eğlence dolu mücadeleyele karşınızdayız. Farkı bulun, bireysel veya grup halinde oynanabilen eğlenceli bir aktivitedir. Her iki durumda da, çok fazla eğlence var.

Bireysel olarak denerseniz, gözlem beceri seviyenizi anlayabileceksiniz ve bir grup içinde girişimde bulunduğunuzda, grup içinde en iyi gözlem becerisine sahip olan kişiyi bilebileceksiniz. Hızlı bir meydan okumaya hazır mısınız? O zaman hadi başlayalım.

1-016.jpg

İKİ RESİM ARASINDAKİ 3 FARKI 13 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Bu zeka bulmacasında resiminde siyah ve turuncu tonlarında balkabakları görebilirsiniz. Ayrıca gökyüzünde uçan iki yarasa ve keskin dişleri olan bir silüet görüntüsü de resmin ürkütücülüğünü artırıyor. Oldukça korkunç değil mi?

Başlıkta da belirtildiği gibi yan yana yerleştirilmiş iki resim arasındaki 3 farkı bulmanız gerekiyor ve mücadeleyi tamamlamak için 13 saniyeniz var. Zamanlayıcınızı ayarlayın ve nihai oyuna hazırlanın.

Bu oldukça kolay bir meydan okumadır ve yapmanız gereken tek şey iki benzer resme bakmak ve aralarındaki tüm farkları bulmaktır.

Çözümler konusunda endişeli misiniz? Merak etmeyin, hikayenin sonunda çözümler sunacağız. Ama önce, zorluğu kendi başınıza çözmeye çalışmalısınız. Gerekli süreyi doldurduğunuzda ve hala tüm farklılıkları bulamadığınızda, aşağıda verilen çözüme başvurabilirsiniz.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Farklılıklar resimde bir daire ile işaretlenmiştir ve aşağıdaki gibidir:

1. Hayaletin bir dişi eksik.
2. Ağacın dalı eksik.
3. Siyah balkabağının dişleri farklı

2-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN