Farkı bulun: Detaylara meraklı bir gözünüz var mı? 20 saniyeden kısa sürede 3 farkı bularak bunu kanıtlayın!

Farkı bulun: Detaylara meraklı bir gözünüz var mı? 20 saniyeden kısa sürede 3 farkı bularak bunu kanıtlayın!

Farkı görebiliyor musun? Dedektiflik becerilerinizi test edin ve bu resimdeki tüm farklılıkları bulabilecek misiniz görün! Kendinize meydan okuyun ve bir göz atın.

Bugünün oyunu tamamen hızlı refleksler ve keskin görme ile ilgilidir. Arabaya veda eden bir anne ve kızının iki görüntüsü arasındaki 3 farkı bulmanız için sizi zorluyoruz. Farklılıkları tespit etmek ve kaç tanesini bulabileceğinizi görmek için 20 saniyeniz var! Kulağa kolay gelebilir ama bu oyun çocuk oyuncağı olmaktan çok uzak.

spot-the-difference-29-udosvf-1024x512.jpg

Acele etmeyin ve iki resme dikkatlice bakın, çünkü farklar oldukça ince olabilir. Mücadeleye hazır mısın? İşte başlıyoruz! İki resmi yan yana karşılaştırın. Eksik öğeleri, farklı renkleri ve nesnelerin konumlarını arayın.

20 saniyede kaç fark bulabilirsiniz? İyi şanslar!

Resim aynı kalıyor ama farkı görebiliyor musunuz? Gözlerinizi test edin ve bu sahnedeki üç farkı bulup bulamayacağınıza bakın. Dikkatlice gözlemleyin; konsantrasyon güçlerinizi kullanın ve hepsini fark edip edemeyeceğinizi görün!

OYUNUN ÇÖZÜMÜ!

3 farkı 20 saniyeden kısa sürede bulduysanız tebrikler!

Bilemeyenler için işte anne ve kızının arabalarıyla vedalaşması arasındaki 3 farkı gösteren fotoğraf.

x.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN