Farkı bulun: Gözleriniz 3 farkı 20 saniyeden kısa sürede bulabilecek kadar keskin mi?

Farkı bulun: Gözleriniz 3 farkı 20 saniyeden kısa sürede bulabilecek kadar keskin mi?

İki benzer görüntü arasındaki farkları tespit etmekte iyi olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Bu farkı bul mücadelesiyle becerilerinizi test edin! Tüm tutarsızlıkları ne kadar çabuk tespit edebildiğinizi görün ve ayrıntılar konusunda keskin bir gözünüz olduğunu kanıtlayın. Denemeye hazır mısın?

Bugün sizi, her biri kedili ve köpekli bir kadını gösteren iki resim arasındaki üç farkı bulmanız için zorluyoruz. Görevi tamamlamanız için size yirmi saniye verilecek; bunu yapabilir misiniz? Resimlere yakından baktığınızda renk, boyut, şekil veya konumdaki hafif değişiklikleri tespit etmeye çalışın. Resmin bir tarafından başlayıp diğer tarafa doğru ilerlemek daha kolay olabilir.

diff-abm-2506-jtfgj4.jpg

KESKİN GÖRÜŞÜNÜZÜ TEST EDİN! FARKLILIKLARI GÖREBİLİYOR MUSUNUZ?

Mücadeleye hazır mısın? Bakalım kedisi ve köpeği olan bir kadın arasındaki 3 farkı 20 saniyeden kısa sürede bulabilecek misiniz? Bu, ayrıntılara yönelik gözünüzü test etmenize olanak tanıyan ilginç bir egzersizdir ve gözlem becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. En kısa sürede en fazla farkı kimin bulabileceğini görmek için bunu arkadaşlarınız ve ailenizle bile deneyebilirsiniz. O halde daha fazla beklemeyin, hemen başlayın ve bize keskin görüş yeteneğinizi gösterin!

Kedisi ve köpeği olan bir kadın arasındaki 3 farkı tespit etmek için konsantre olmak ve dikkatlice gözlemlemek önemlidir. Acele etmeyin ve kadının kıyafetinin rengi, köpeğin bedeni veya kedinin yüz ifadesi gibi farklı olabilecek küçük ayrıntıları arayın. Her ayrıntıya dikkat etmek, 3 farkı da 20 saniyeden kısa sürede bulmanız için çok önemlidir.

BULMACANIN ÇÖZÜMÜ

Kedili ve köpekli bir kadının iki resmi arasındaki üç farkı 20 saniyeden kısa sürede bulan herkesi tebrik ederiz! Eğer onları fark etmediyseniz endişelenmeyin; size üç farkı net bir şekilde görebileceğiniz bir resim sunuyoruz.

z-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN