Fatih Terim'in kızı Merve Terim'den duygulandıran paylaşım: Yüzünü göremediğim melek oğlum...

Fatih Terim'in kızı Merve Terim'den duygulandıran paylaşım: Yüzünü göremediğim melek oğlum...

Geçtiğimiz yıl ikinci kez anne olacağını duyuran Fatih Terim'in kızı Merve Terim, kısa bir süre sonra ise bebeğini kaybettiğini açıklayarak sevenlerini yasa boğmuştu. Ünlü isim sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda sevenlerini adeta yasa boğdu.

Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'in kızı Merve Terim, duygulandıran bir paylaşıma imza attı.

2011 yılında iş insanı Ahmet Baran Çetin ile evlenen Fatih Terim'in büyük kızı Merve Terim Çetin, Yaman adını verdiği ilk çocuğunu 6,5 aylık hamileyken erken doğum sonucu dünyaya getirerek 2014 yılında ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı.

Geçtiğimiz yıl ikinci kez anne olacağını duyuran Merve Terim, kısa bir süre sonra ise bebeğini kaybettiğini açıklayarak sevenlerini yasa boğmuştu.

615c94d44e3fe11ed413fabc.webp

"GEÇEN YIL BUGÜN HAYATIMIN EN KÖTÜ GÜNLERİNDEN BİRİYDİ"

Ünlü isim yaşadığı kayıpla ilgili sosyal medya paylaşımıyla sevenlerine duygusal anlar yaşattı.

Terim paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Geçen yıl bugün hayatımın en kötü günlerinden biriydi, yaşadığım fiziksel acının yanında kalbimde belki de hiç kapanmayacak bir yara açıldı o akşam. Hâlâ tam atlabilmiş değilim yaşadığım kayıbı, bazen hamile birini gördüğümde, bazen birbirlerine sıkıca sarılan abi kardeş gördüğümde, bazen hastanede yeni anne olmuş birine rastladığımda içim hala çok acıyor. Ama eskisi gibi de hayatı ciddiye almıyorum artık, hayat kıymetini fark bile etmediğimiz her nefes aslında.

fatih-terim-in-kizi-merve-terim-cetin-kimdir-bebegini-neden-kaybetti-h14662-f86cf.jpg

YUKARLARDA BİR YERLERDE BİR GÜN BULUŞMAK ÜZERE

Yaşın değil, yaşadıkların öğretiyor sana bu hayatı, yorula yorula yürüyüp, kırıla kırıla büyüyoruz hepimiz. Yazmak da iyi geliyor insana, haline şükretmek, elindekinin kıymetini bilmek, senden daha da zor hikayeleri olanlara empati yapabilmek, satırlar ilaç gibi hep. Biraz vicdan, biraz bahar, biraz yağmur, biraz hayal, birkaç kitap, çokça umut hepimize iyi gelir. Seni hiç göremesem de, sana hiç kavuşamasam da, hayalin hep gözümün önünde benim melek oğlum, yukarlarda bir yerlerde bir gün buluşmak üzere."

merve.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN