Faturaları 400 TL'den fazla gelenler dikkat! İndirim kampanyası duyuruldu: O tarihe kadar bu işlemi yapmak şart!

Faturaları 400 TL'den fazla gelenler dikkat! İndirim kampanyası duyuruldu: O tarihe kadar bu işlemi yapmak şart!

Vatandaşların en büyük sorunlarından biri de faturalar. Peki faturalar için bankalar nasıl bir indirim kampanyası yapıyor? Kampanyadan faydalanma şartları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Bankalar müşterileri için kampanyalarına devam ediyor. Bir kampanya da yüksek faturalar için geldi. Peki bankaların fatura kampanyası nedir? Faydalanmak için ne yapmak gerekiyor? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BANKALARDAN FATURA KAMPANYASI

Vatandaşlar çok yüksek miktarlarda gelen faturalardan sıkıntı yaşamaya devam ediyor. Özellikle kış ayında doğalgaz faturası bütün vatandaşlara çok fazla gelmeye başladı. Bankalar da bu duruma bir el atarak vatandaşın yükünü hafifletmek için bir kampanya duyurdu. Kampanyaya göre Yapı Kredi 3 yeni otomatik fatura talimatı veren müşterilere 100 TL puan verecek. Kampanyadan 11 Ocak ve 10 Şubat tarihleri arasında faydalanılacak. 

Yapı Kredi Fatura Kampanyası

3 yeni otomatik fatura ödeme talimatına ya da HGS talimatına 100 TL puan hediye edilecek. Kredi kartından verilen her talimat için ekstra 50 TL ve toplamda 150 TL puan kazanma şansı sunuluyor. Otomatik ödeme talimatları mobil uygulama üzerinden kolaylıkla yapılabiliyor. Bireysel İnternet Şubesi'ne girdikten sonra otomatik ödeme talimatı verilebiliyor. Eğer Yapı Kredi Mobil uygulamasına ilk kez girecekseniz ya da yeni bir şifre alacaksanız şifre al kısmından yeni bir şifre oluşturabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN