Fenomen ismin kocasıyla paylaştığı video tepki çekti! Linç yağmuruna tutuldu! "Sorun sizin zihniyetinizde" diyerek yanıt verdi!

Fenomen ismin kocasıyla paylaştığı video tepki çekti! Linç yağmuruna tutuldu! "Sorun sizin zihniyetinizde" diyerek yanıt verdi!

Sosyal medya platformu Instagram'dan içerik üreten Ece Taşer isimli fenomen paylaştığı video ile dikkatleri üzerine çekti.. Kocasıyla birlikte çektiği 'Neden hanımcı biriyle evlendim' videosunda söylediği bazı sözler, tepkilere neden oldu. Eşi olmadan tatile giden fenomen isme 'Sen adam için ne yapıyorsun?', 'Adama kahroldum' gibi yorumlar geldi. Ece Taşer ise gelen yorumlara sessiz kalamadı. İşte detaylar...

Instagram'da içerik üreten ve paylaşımlarıyla adından söz ettiren Ece Taşer, son paylaşımı ile tepkilerin odağı oldu. Videoda sözlerine "Neden hanımcı bir erkekle evlendim" diyerek başlayan Taşer, videonun devamında söyledikleri yüzünden kötü yorumlara maruz kaldı.

hanim.jpg

"Herkes arkadaşlarımla tatile gittiğimde neden kocamı götürmediğimi soruyor ve şaşırıyorlar" diyen Ece Taşer, arkadaşlarıyla Avrupa turuna ve iki kez yaz tatiline gittiğini de söyledi. Eşinin işi dolayısıyla izin alamadığını videoda belirten Taşer, kocasız tatile gittiği için eleştiri oklarının hedefi oldu.

kazak.jpg

'Sen adam için ne yapıyorsun?', 'Adama kahroldum', 'Kadının yanı kocasının yanıdır', 'Hanımcılık böyle bir şey değil', 'Adamı aldatıyor' gibi yorumlarla karşılaştı.

"SORUN SİZİN PİS ZİHNİYETİNİZDE"

Fenomen isim de gelen kötü yorumların ardından ateş püskürdü. Ece Taşer şu ifadeleri kullandı; "Bir şeyi çok merak ediyorum, insan sadece kocası olmadan arkadaşlarıyla tatile gitti diye nasıl bu kadar hakaret nasıl bu kadar aşağılık olabilirsiniz ya! Twitterda gündem olmuş. Sorun ne? Sorun ne biliyor musun sorun sizin pis zihniyetinizde! Ne oluyor? Bir kadın tek başna tatile gidince ne oluyor sizin kafanızda? Nasıl bir ailede büyüdünüz? Nasıl yetiştirilme tarzı, ailenizde ne gördünüz? Ne gördünüz bu kadar aşağılık olacak, ne yaşadınız ya? Bu kez gerçekten kadınlar destekçim. Binlerce kez teşekkür ediyorum. Çünkü anlatmak istediğimi sonunda birileri anlayabildi. Ama ülkemin o çok şahane yobaz erkekleri kafayı yediler. Gerçekten hiç üşenmem hakaretlerin hepsine hakaret davası açarım kafayı yersiniz. Yalvartırım"

fagh.jpg

Ece Taşer'in bu videosunun ardından birçok kişiden destek mesajı da geldi. Ece Taşer'in Instagram hesabında 185 bin takipçisi var ve eşiyle çektiği videolar da büyük ilgi görüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN