Feyyaz Yiğit en büyük motivasyonunu açıkladı

Feyyaz Yiğit en büyük motivasyonunu açıkladı

Ölümlü Dünya filminin Serbest'i Feyyaz Yiğit, setteki en anılarını anlattı. En büyük motivasyonunun aynı filmdeki İlhami karakterini canlandıran Mehmet Özgür'ü güldürmek olduğunu paylaşan Yiğit, "Mehmet abi o kadar güzel gülüyor ki, ben onunla beraber oynarken 'Bir şey yapayım da Mehmet abi gülsün, eğlensin' ben o eğlencenin peşinde oluyorum. Bana karşı daha dalağı düşük galiba biraz" ifadelerini kullandı.

2023 yılının en çok izlenen filmleri arasında yer alan "Ölümlü Dünya 2" vizyondaki üçüncü haftasında büyük bir başarıya imza atarak, 1 milyon 338 bin 726 gişe ve 170 milyon 738 bin 200 TL hasılat elde etti.

Filmin başrol oyuncularından Serbest karakterini canlandıran Feyyaz Yiğit, Birsen Altuntaş'ın YouTube kanalına verdiği röportajda film setindeki motivasyonunu ve eğlenceli anılarını paylaştı.

'BANA KARŞI DAHA DALAĞI DÜŞÜK'

Feyyaz Yiğit, röportajda Mehmet Özgür'ün canlandırdığı İlhami karakterini güldürmek için çabaladığını belirtti. "Benim bütün motivasyonum Mehmet abiyi güldürmek oluyor. Çünkü Mehmet abi o kadar güzel gülüyor ki, ben onunla beraber oynarken 'Bir şey yapayım da Mehmet abi gülsün, eğlensin' ben o eğlencenin peşinde oluyorum. Bana karşı daha dalağı düşük galiba biraz… Ben de bunu suistimal ediyorum beraber çalışırken… Çünkü çok hoşuma gidiyor… Mehmet abi ile birlikte olduğum her saniye hatıramda çok eğlenceli anlar…" şeklinde konuştu.

jkl.jpg

"Ölümlü Dünya 2" filminin başarısı ve setteki keyif dolu anlar izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Film, seyirciden büyük ilgi görerek gişe rekorları kırmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN