Feyyaz Yiğit'ten 'Gibi' hayranlarını heyecanlandıran paylaşım: 3. sezon mu geliyor?

Feyyaz Yiğit'ten 'Gibi' hayranlarını heyecanlandıran paylaşım: 3. sezon mu geliyor?

Oyuncu Feyyaz Yiğit, sosyal medya hesabından hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Yiğit, bilgisayarındaki 'Gibi3' isimli klasörü paylaşarak sevilen dizinin 3. sezonunun geleceğine işaret etti.

Büyük izleyici kitlesine ulaşan Gibi dizisinin hem oyuncusu hem senaristi olan Feyyaz Yiğit, sosyal medya hesabından 3. sezonla ilgili yaptığı paylaşımla sevenlerini heyecanlandırdı.

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan, yapımcılığını Özcanlar Yapım Sarayı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Ömer Sinir’in, senaristliğini Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin yaptığı Gibi dizisi yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

1654757409297-368572-640-x-1013.jpg

Gibi'de Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan ile birlikte başrolü paylaşan Feyyaz Yiğit, sosyal medya hesabından 3. sezonla ilgili paylaşım yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN