Filenin sultanı Zehra Güneş'i hiç böyle görmediniz! Hem başarısı hem tarzıyla yakıp geçti

Filenin sultanı Zehra Güneş'i hiç böyle görmediniz! Hem başarısı hem tarzıyla yakıp geçti

Filenin sultanı Zehra Güneş güzelliğiyle göz kamaştırdı! Hem başarısı hem tarzıyla yakıp geçti! Tarihimizde ilk kez Avrupa Şampiyonu olmanın gururunu yaşatan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın orta oyuncusu Zehra Güneş bu kez güzelliğiyle ön planda! Filenin sultanı Zehra Güneş’i hiç böyle görmediniz...

Tarihimizde ilk kez Avrupa Şampiyonu olmanın gururunu yaşayan Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nı kazandıktan sonra ülkeye dönerek Galataport'ta bir kutlama düzenledi. Bu özel gecede sporcular keyifli anlar yaşadılar.

ALTIN MADALYAYI TÜRKİYE'YE KAZANDIRAN SULTANLAR

3619523-c38f3f7206a519bff509b4f42939a9ac-640x640.jpg

Takım, Sırbistan'ı 3-2 yenerek altın madalyayı kazandı. Karşılaşmanın en skorer oyuncusu ise Melissa Vargas oldu ve 41 sayıyla büyük bir performans sergiledi. Eda Erdem Dündar ve Zehra Güneş ise 15'er sayı kaydetti, Ebrar Karakurt ise 13 sayıyla katkı sağladı.

FİLENİN SULTANLARINDAN ZEHRA GÜNEŞ'İN DİKKAT ÇEKEN KOMBİNİ

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Galataport'ta Avrupa Şampiyonası'nı kutlarken bütün sporcular bu kez güzellikleriyle öne çıktı. Sporcular arasında en çok dikkat çeken orta oyuncu Zehra Güneş oldu.

Zehra Güneş’in özel gecedeki kombini takım arkadaşı Hande Baladım’ın paylaşımıyla göründü. Bu özel gecede Zehra Güneş, siyah mini eteğini saten bir siyah gömlekle tamamlamıştı. İşte Zehra Güneş’in dikkat çeken kombini:

3619523-607b6d5d7557b10d3ff84fe293ec1cb1-640x640.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN