Fiyatı dudak uçuklattı! Acun Ilıcalı bu kez paraya fena kıymış: Ronaldinho için ödediği para ‘Yok artık’ dedirtti!

Fiyatı dudak uçuklattı! Acun Ilıcalı bu kez paraya fena kıymış: Ronaldinho için ödediği para ‘Yok artık’ dedirtti!

Survivor All Star 2024 tüm hızıyla devam ederken, Acun Ilıcalı’nın yarışmacılara yaptığı Ronaldinho sürprizi büyük ses getirdi. Dünyaca ünlü futbolcunun Dominik’e getirilmesi için ödenen fiyat ise dudak uçuklattı. Öyle ki Ronaldinho’nun aldığı ücreti duyanlar, ‘Acun Ilıcalı bu kez paraya fena kıymış’ dedi…

Türkiye’nin sevilen yarışma programlarından Survivor, All Star 2024 sezonuyla ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Kıyasıya mücadele ve zaman zaman gerilimin hakim olduğu yarışma şimdilerde Ronaldinho sürprizi ile gündemde.

2024’ün gerçek bir All Star olduğunu göstermek isteyen Acun Ilıcalı, yine yapacağını yaptı ve Brezilyalı yıldız Ronaldinho’yu All Star’a getirdi.

acun-ilicali-ronaldinho.jpg

Ronaldinho’nun Survivor’a katılması Türkiye’de büyük ses getirirken, Brezilya’da da aynı şekilde ilgi gördü. Yerel basın, Ilıcalı’nın programına katılan futbolcu için şu yorumda bulundu:

"1 milyon dolarlık ödüllü rekabet ortamında Ronaldinho, futbol yeteneğinin yanı sıra diğer alanlarda da nasıl öne çıkacağını kanıtlayarak dikkatleri üzerine çekti. Bu katılım sadece Brezilyalı hayranları değil, aynı zamanda uluslararası toplumun da ilgisini çekerek eski futbolcunun hala dünya genelinde çok sevilen ve popüler bir figür olduğunu gösterdi. Ronaldinho Gaúcho'nun "Survivor"daki varlığı, futbolun sadece saha içinde değil, aynı zamanda kültür ve eğlence dünyasında da tanınırlık kazanma yeteneğini bir kez daha kanıtlıyor.”

yeni-proje-2.jpg

ACUN ILICALI RONALDİNHO’YA NE KADAR ÖDEDİ?

Brezilya aynı zamanda başarılı futbolcunun Survivor’a katılmak için ne kadar aldığını da konuşuyor. Söylentiler arasında farklı rakamlar olsa da, genel konuşulan rakamlar 100-150 bin dolar arasında bir ücret aldığı yönünde.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN