FOX o dizinin fişini çekti! İzleyiciler ne olduğunu anlamadan apar topar yayından kaldırıldı

FOX o dizinin fişini çekti! İzleyiciler ne olduğunu anlamadan apar topar yayından kaldırıldı

Kanallar arası reyting yarışı devam ederken FOX ekranlarına iddialı bir başlangıç yapan dizi için final kararı çıktı. Reyting yarışlarına yenik düşen o dizinin fişi çekildi. Henüz 10 bölüm bile yayınlanmayan o dizi tüm hayranlarını üzdü. İşte reyting yarışlarına yenik düşen o dizi…

Çarşamba günleri birbirinden iddialı yapımlar ekranda yer alırken FOX TV'nin yeni dizisi de rekabette geride kaldı. Kuruluş Osman ve Çöp Adam gibi önemli yapımlar ekranlarda yer alırken FOX yönetimi henüz 10 bölüm bile yayınlanmayan o dizi için final kararı aldı. İşte reyting yarışlarına yenik düşen o dizi…


FOX TV'DEN FİNAL KARARI GELDİ

Televizyon ekranlarında yeni yapımlar yerini alırken reyting listelerinde geriye düşen diziler içinde final kararı çıkıyor. İlk günden iddialı bir başlangıç yapan FOX TV'nin yeni dizisi henüz 10 bölümü tamamlayamadan sahalardan çekiliyor. Reyting yarışında Listenin gerisinde kalan o dizi 9. bölüm ile final yapacak. Türkiye'yi derinden sarsan deprem felaketinin ardından birçok dizinin yeni bölümleri de yayından kaldırıldı. Geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan Hayatımın Şansı dizisinin şansı yaver gitmedi.

fox-tv.jpg


HAYATIMIN ŞANSI NEDEN FİNAL YAPTI?

8 bölümü ile ekranlarda yer alan Hayatımın Şansı dizisi şansı yaver gitmeyen diziler arasına adını yazdırdı. Başrolünde Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar ve Hale Soygazi gibi birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığı Hayatımın Şansı dizisi dram hikayesi olarak ekranlarda yerini aldı.

hayatimin-sansi.jpg

Reytinglerde istenilen seviyeye ulaşamayan dizi içinde Fox yönetiminden final kararı çıktı. Çarşamba akşamları izleyici ile buluşan Hayatımın Şansı dizisi 9. bölümüyle ekranlara veda etti. 3 Mart 2023 Cuma günü final bölümü ile ekrana gelen Hayatımın Şansı dizisi hayranlarını üzdü.

HAYATIMIN ŞANSI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Tüm Sırlar bir bir açığa çıkarken Rüzgar ve Yonca’da aşka teslim oldu. Aralarında esen ayrılık rüzgarları da aşklarına test etmiş olacak. Dizinin kötü karakterleri yolun sonuna gelirken Rüzgar ve Yonca’da sevdikleriyle sınanacak.

hayatimin-sansi-final.jpg

DİZİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALIYOR?

Hayatımın Şansı dizisi ekranlara iddialı bir başlangıç yapsa da uzun soluklu bir dizi olmadan final yaptı. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Açelya Devrim Yılhan, Hale Soygazi, Aslı Samat, Hira Su Yıldız, Orçun İynemli, Sarp Dokurlar, Ebru Aytemur, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin, Sekvan Serinkaya, Toygun Elaldı, Nişan Şirinyan ve Sermet Yeşil gibi yetenekli oyuncular yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN