Fox Tv Kusursuz Kiracı bitiyor mu, final mi yapacak? Kusursuz Kiracı dizisinden üzücü haber

Fox Tv Kusursuz Kiracı bitiyor mu, final mi yapacak? Kusursuz Kiracı dizisinden üzücü haber

İnternet üzerinden merak edilen diziler ile ilgili insanların araştırmaları da sürüyor. Peki Kusursuz Kiracı dizisi bitiyor mu? Tüm detaylar haberimizde.

İnsanlar merak ettikleri dizilerin gidişatı ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Sevilerek takip edilen Kusursuz Kiracı dizisi ile ilgili de seyircinin merakı arttı. Peki Kusursuz Kiracı dizisi bitiyor mu? Kusursuz Kiracı dizisi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KUSURSUZ KİRACI DİZİSİ BİTİYOR MU

Kusursuz Kiracı dizisinin alınan bilgilere göre final yapacağı öğrenildi. Kusursuz Kiracı dizisinin final yapma sebebi ise reyting sonuçlarının düşük gelmesi. Dizinin 6. bölümü ile final yapması tahmin ediliyor.

Kusursuz Kiracı Dizisi Neden Bitiyor

KUSURSUZ KİRACI DİZİSİ KONUSU

Kusursuz Dizisinde yer alan Mona karakterinin arasında sorun olan ev sahibiyle kavga etmesi ve işe gittiği zaman evinin kundaklandığı öğrenmesi anlatılır. Olay yerine gelen muhabirlerden Yakup ile Mona tanışır ve sık sık tartışsalar ve birbirleriyle uğraşsalar bile birbirlerinden hoşlanmaya başlarlar. Ancak kundaklanma sonucunda Mona evsiz kalmıştır ve Yakup evinin diğer bölümünde yaşayabileceğini Mona'ya söyler. Mona bunu pek istemese bile mecbur kaldığı için kabul eder ve taşındığı apartmanda komşularıyla tanışır. Komşuları ise yeni gelen kiracıya değişik davranmaktadır ve Mona'yı apartmanda kimse istemez. Mona'yı sakladıkları bir sır yüzünden tehlike olarak görmektedir ve Mona zaman geçtikçe çevresinde gördüğü hiçbir şeyin aslında gördüğü gibi olmadığını görmeye başlamıştır.

KUSURSUZ KİRACI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER

Kusursuz Kiracı dizisinde Dilan Çiçek Deniz Mona karakterini, Bennu Yıldırımlar Madam Vula karakterini, Serkay Tütüncü Yakup Ortaç karakterini, Hasan Şahintürk Muzaffer Ortaç karakterini, Melisa Döngel Leyla karakterini, Deniz Cengiz Suzi karakterini, Özlam Tokaslan Hamiyet karakterini, Umut Kurt Nihat Dinç karakterini, Ruhi Sarı Sami karakterini, Ümmü Putgül Sabahat Göktürk karakterini ve Beyti Engin Cüneyt Göktürk karakterini canlandırmaktadır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN