Galatasaraylı futbolcu Icardi'nin eşi Wanda Nara Türkçe öğreniyor! Sebebi ise...

Galatasaraylı futbolcu Icardi'nin eşi Wanda Nara Türkçe öğreniyor! Sebebi ise...

Galatasaray'ın vazgeçilmez Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin güzeller güzeli eşi Wanda Nara Türkçe dersi almaya başladı! Kolları sıvayan Wanda Nara, bakın neden Türkçe öğreniyormuş...

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin eşi, Galatasaray'a imza attığı günden bu zamana kadar İstanbul'da hayatlarını sürdürüyor. Icardi'nin eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara, şu sıralar Türkçe dersleri almaya başladı.

TÜRKÇE ÖĞRENMESİNİN NEDENİ MEĞER BUYMUŞ

opera-anlik-goruntu-2023-09-06-194559-icdn-ensonhaber-com.png

Güzelliği ve dikkat çekici pozlarıyla gündemi epey bir meşgul eden Wanda Nara'nın Türkçe öğrenme isteğinin de sebebi belli oldu.

YAPIMCILARIN ODAĞI OLDU

rew-001.jpg

Wanda Nara'ya gelen film ve dizi teklifleri sebebiyle Türkçe öğrenmeye başladığı belirtildi. Yapımcıların ve reklamcıların odağı olan Wanda Nara, Ömer Karahan'ın haberine göre, Türkçe öğrenmek için özel bir öğretmenle çalıştığı aktarıldı.

MENAJERLİK İÇİN TÜRKÇE DERSİ DE ALIYOR

wre.jpg​​​​​​​

Öte yandan Wanda Nara, eşi Icardi'nin menajerlik işlerini de yönetmesinden ötürü Türkçe öğrenme kararı aldığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN