Game of Thrones'ta 'The Mountain' karakterini canlandıran oyuncu dünya rekoru kırdı! 501 kilogram kaldırdı

Game of Thrones'ta 'The Mountain' karakterini canlandıran oyuncu dünya rekoru kırdı! 501 kilogram kaldırdı

Game of Thrones dizisinde "The Mountain" (Dağ) karakterini canlandıran İzlandalı oyuncu Hafthor Bjornsson 501 kilogram kaldırarak dünya rekoru kırdı...

İzlandalı oyuncu Hafthor Bjornsson, Game of Thrones dizisindeki Ser Gregor "The Mountain" Clegane karakterini canlandırdıktan sonra adını spor dünyasına yazdırmaya devam ediyor. Bjornsson, deadlift yarışmasında 501 kilogram kaldırarak yeni bir dünya rekoruna imza attı.

31 yaşındaki İzlandalı oyuncu, ağırlığı kalça seviyesine kadar kaldırma rekorunu bir kiloyla kırarak önceki rekor sahibi İngiliz Eddie Hall'i geride bıraktı. Eddie Hall, 2016'da düzenlenen Dünya Deadlift Şampiyonası'nda 500 kg kaldırarak bir önceki rekoru elinde bulunduruyordu.

Bjornsson'un rekor denemesi, kendi spor salonunda İzlanda'da gerçekleşti. 2.05 boyunda ve 193 kg ağırlığında olan Bjornsson, 2018'de 'Dünyanın En Güçlü Adamı' yarışmasında da şampiyonluk elde etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN