Gangsta’s Paradise’la tanınan rapçinin ölüm nedeni belli oldu

Gangsta’s Paradise’la tanınan rapçinin ölüm nedeni belli oldu

ABD’nin Los Angeles eyaletinde arkadaşının evinde aylar önce ölü bulunan ve Gangsta’s Paradise şarkısıyla tanınan rapçi Coolio’nun menajeri, sanatçının aşırı doz uyuşturucu nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

Gerçek adı Artis Leon Ivey Jr. olan Grammy ödüllü Coolio, 6 ay önce Los Angeles’ta yaşayan bir arkadaşının evinde ölü bulunmuştu. Cinayet şüphesinin de göz önünde bulundurulduğu sır ölümde 59 yaşındaki rapçinin menajeri Jarez Posey, adli tıp yetkililerinin yaptığı çalışma sonucunda ünlü sanatçının aşırı doz uyuşturucudan öldüğünü bildirdi.

‘FİLM PROJESİ YOLDA’

Rapçi, aynı adlı bir albümden 1995 yılında çıkardığı single albümü Gangsta's Paradise ile tanınıyordu. Sakıncalı Düşünceler isimli filminde büyük bir hit olan bu şarkıyla, ertesi yıl en iyi rap solo dalında Grammy Ödülü kazandı.

Posey, rapçinin çocuklarının belgesel ve film projeleriyle babalarının hayatını ölümsüzleştirmeyi planladıklarını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN