Gazapizm'den üniversitelerdeki TOMA'lara ve gözaltılara tepki

Gazapizm'den üniversitelerdeki TOMA'lara ve gözaltılara tepki

Ünlü rapçi Gazapizm, İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından gelişen protestolardaki eylemcilerin tutuklanmasına "Neden üniversite kampüslerinde polis ablukası, bahçelerinde TOMA var? Neden gözaltındalar?" diye tepki gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından başlayan protestolarda onlarca üniversite öğrencisi gözaltına alındı. Ünlü rapçi Gazapizm, öğrencilerin gözaltına alınmasına tepki gösterdi.

‘NEDEN ÜNİVERSİTE KAMPÜSLERİNDE POLİS ABLUKASI VAR?’

Instagram hesabından yaptığı paylaşımla tepkisini gösteren ünlü rapçi, "Bu çocuklar anayasal protesto haklarını kullanıyorlar. Neden üniversite kampüslerinde polis ablukası, bahçelerinde TOMA var? Neden gözaltındalar? Bu ülke fikirleri farklı da olsa çocuklarına, öğrencilerine sahip çıkıp dertlerine kulak veren bir ülke olmalıdır. Dünya gözünde en yüce temsil budur" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN