Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan neden yok, yarışmadan çıktı mı?

Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan neden yok, yarışmadan çıktı mı?

Gelinim Mutfakta yarışmasının sevilen yarışmacılarından Aysun Kuşatan, geçtiğimiz hafta final bölümünde kendini iyi hissetmediğini belirtmişti. Aniden fenalaşan ve hastaneye kaldırılan yarışmacının son durumu merak ediliyor. Peki, Gelinim Mutfakta Aysun'a ne oldu, yarışmadan çekildi mi? İşte, Gelinim Mutfakta Aysun'un akıbeti...

Geçtiğimiz hafta Cuma günün Gelinim Mutfakta yarışmasının final bölümünde, fenomen yarışmacı Aysun Kuşatan fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırıldı. Uzun süre kendisinden haber alınamayan yarışmacıyla ilgili ilk bilgilendirmeyi sunucu Nursel Ergin yaparak seyirciyi rahatlattı.

Nursel Ergin, yaptığı açıklamada yarışmacı Aysun'un iyi olduğunu ancak bebeğini kaybettiğini söyledi. Bu haber karşısında bütün stüdyo şok olurken, seyirci Aysun'un yarışmadan çekilip çekilmediğini merak etmeye başladı.

 gelinim mutfakta aysun ayrıldı mı

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN YARIŞMADAN AYRILDI MI?

Gelinim Mutfakta Şampiyonlar döneminde ilk yarışan isim olan Aysun Kuşatan, el lezzetiyle bu zamana kadar birçok rakibini eledi. Yarışma esnasında gebe olduğunu duyuran yarışmacı, mutlu haberi sevenleriyle paylaşmıştı.

Cuma günü yaşadığı rahatsızlıkla hastaneye kaldırılan ve bebeğini kaybeden Aysun'un yarışmadan ayrılıp ayrılmadığı da merak ediliyor. Bugün yayınlanan yeni bölüm fragmanında Nursel Ergin'in Aysun ile kayınvalidesini stüdyoya davet ettiği sonrasında şok olmuş gibi tepki verdiği görülüyor. Bu da Aysun'un yarışmadan çekildiği ihtimalini artırıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN