Geniş Aile'nin efsane isminden acı haber: Kalp krizi geçirdi!

Geniş Aile'nin efsane isminden acı haber: Kalp krizi geçirdi!

Bir döneme damgasını vuran 'Geniş Aile' adlı dizide canlandırdığı karakterle efsaneleşen usta oyuncu kalp krizi geçirdi. Usta oyuncudan gelen kötü haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

2009-2011 yılları arasında ekranlara gelerek reyting rekorlarını alt üst eden, senaryosu Cüneyt İnay ve Kamuran Süner tarafından yazılan, yönetmenliğini Ömer Uğur'un üstlendiği, başrolde ise Zuhal Topal, Fırat Tanış, Rasim Öztekin ve Ufuk Özkan gibi isimlerin yer aldığı bir dönemin efsane dizisi 'Geniş Aile'nin efsane isminden kahreden haber geldi. Unutulmaz dizinin usta oyuncusundan gelen kötü haber hayranlarını üzüntü içerisinde bıraktı.

"Geniş Aile" de canlandırdığı "Devir Daim" karakteriyle bir döneme damgasını vuran usta oyuncu Mustafa Uzunyılmaz'dan acı haber geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; 'Devir Daim' karakteriyle efsaneleşen usta oyuncu yolda yürürken kalp krizi geçirdi.

Bayrampaşa'daki özel bir hastaneye kaldırılan usta oyuncunun kalbine stent takıldığı öğrenildi.

Uzunyılmaz, 2009 yılında 16. Adana Altın Koza Film Festivali'nde "Kız Kardeşim" filminde oynadığı 'Kazım' rolü ile 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü almıştı.

Ünlü oyuncu Mustafa Uzunyılmaz, yolda yürürken kalp krizi geçirdi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN