Gerçek insan saçı diye satılıyordu! Meğer gerçek bambaşkaymış... İzleyenler gözlerine inanamadı!

Güzellik sektöründe kadınların yaygın olarak başvurduğu kaynak veya takma saçların gerçek saçtan yapıldığı söyleniyordu. Hindistan'dan yayılan bir görüntü kafa karıştırdı. Gerçek insan saçı diye ithal edildiği belirtilen uygun fiyatlı bu perukların su giderlerinde biriken saçlardan yapıldığı ileri sürüldü.

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü gündem oldu. Bir kullanıcı, su giderlerinde biriken saçların belirli işlemlerden geçerek peruk hâline getirildiğini iddia etti. Hindistan'da çekildiği ileri sürülen görüntüde insan saçından yapıldığı belirtilen perukların giderlerde biriken saçlardan yapıldığı görüldü.

Videodaki iddiaya göre gerçek insan saçından olduğu belirtilen ve fiyatları uygun olan peruklar, su giderlerinde biriken saçların toplanarak peruk hâline getirilmesiyle yapılıyor. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler izleyenleri şoke etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN