Gibi 3. sezon yayınlandı mı? Gibi 3. Sezon ne zaman yayınlanacak?

Gibi 3. sezon yayınlandı mı? Gibi 3. Sezon ne zaman yayınlanacak?

Dijital platformlarda yayınlanan yapımlar dikkat çekmeye devam ediyor. Exxen’de ekrana gelen Gibi dizi hakkında araştırmalar devam ediyor. İlk iki sezonuyla ekrana gelen dizinin 3. sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Gibi 3.sezon hakkında merak edilenler…

Dijital platformlara ilgi artmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen dijital dizi film platformunda yayınlanan yapımlar dikkat çekiyor. Exxen’de ekrana gelen Gibi dizisinin yönetmen koltuğunda Onur Uzun otururken dizinin senaristliğini ise Aziz Kedi üstleniyor. 2 sezonu ile ekranlarda yer alan dizinin 3.sezon araştırmaları hız kazandı. İşte Gibi 3.sezon hakkında merak edilenler…

GİBİ 3. SEZON YAYINLANDI

Gibi dizisinin 3.sezon çekimleri geçtiğimiz süre içerisinde yapılmaya başladı. 7 Ekim 2022 tarihinde yayınlanması gereken dizinin yayın tarihi ertelenmişti. Dizi 3.sezonu bugün yayınlandı. 21 Ekim 2022 Cuma günü Gibi Exxen’de izleyici ile buluştu.

GİBİ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Sürekli olarak birbirleri ile atışan Yılmaz ve İlkkan çok da iyi anlaşan iki arkadaştır. Sıradan arkadaşlıklarını alt üst olaylar hayatlarının vazgeçilmezi olurken küçük olayları büyütmekte de üstlerine yoktur. En küçük olayı bile saç baş yolduracak bir hale döndürebilirler.

Gibi 3.sezon yayınlandı

GİBİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin yaratıcısı ve başrol oyuncusu Feyyaz Yiğit olurken Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan diğer başroller olarak karşımıza çıkıyor. Dizinin ilk iki sezon yönetmenliğini Ömer Sinir yaparken yeni sezonda Onur Uzun görevi devraldı. Dizinin yaratıcılığı ise Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’ye ait.

GİBİ 3. SEZON KAÇ BÖLÜM?

İlk iki sezonu ile Exxen’de yer alan dizinin bugün 3.sezonu izleyici ile buluştu. Dizi tek bölümü ile platformda yer alıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN