Gönül Dağı dizisinden üzen karar! O bölümden sonra ekranlarda olmayacak

Gönül Dağı dizisinden üzen karar! O bölümden sonra ekranlarda olmayacak

TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinden kötü haber geldi. Yeni sezona bomba gibi giren dizi 3 hafta yayınlanmayacak. Bakın Gönül Dağı dizisinin yayınlanmama nedeni ne ?

Başrollerinde Berk Atan'ın oynadığı Gönül Dağı dizisi yayınlandığı günden beri reyting rekorları kırmaya devam ediyor. TRT1 ekranlarında yayınlanan diziden geçen sezon başrol oyuncusu Dilek yani Gülsüm Ali İlhan ani kararla ayrılmıştı. İlhan'ın ayrılması sonrası izlenmeler merak konusu olurken, dizi aynı rekorlarla yeni sezona başladı. Herkesin severek izlediği dizi içinse kötü haber geldi. 3 hafta boyunca ekranlarda olmayacak.

gonuldagi.jpg

GÖNÜL DAĞI DİZİSİNDEN SEVENLERİNİ ÜZEN HABER

Anadolu hayatını ve yaşanan derin aşkı konu edinen Gönül Dağı dizisi hem oyuncu kadrosu hem de senaryosuyla kısa sürede izleyenleri ekrana bağladı. Yeni sezonda da izlenmelerde diğer dizileri sollayan Gönül Dağı için üzen haber geldi.

dizi.jpg

3 HAFTA BOYUNCA EKRANLARDA OLMAYACAK

Dizi 3 hafta boyunca yayınlanmayacak. 77. bölümde çekimlere ara veren dizinin yayınlanmama sebebi ise TRT ekranlarında yayınlanacak olan Dünya Kupası maçları.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN