Gönül Dağı hayranlarını isyan ettiren karar! TRT'nin diziyi askıya alma nedeni izleyicileri kızdırdı

Gönül Dağı hayranlarını isyan ettiren karar! TRT'nin diziyi askıya alma nedeni izleyicileri kızdırdı

Ekim 2020'den bu yana TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan son dönemin en başarılı dizilerinden 'Gönül Dağı' dizisi, Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası nedeniyle ekranlardan 3 hafta boyunca uzak kalacak. Dizinin hayranları bu gelişmeye tepki gösterirken dizinin ekranlara döneceği tarih herkesi şaşırttı.

17 Ekim 2020'den bu yana TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Gönül Dağı' dizisi Dünya Kupası nedeniyle 3 hafta boyunca ekranlardan uzak kalacak.

İlk bölümü 17 Ekim 2020'de ekrana gelen o tarihten bu yana TRT'nin en iddialı yapımları arasında yer alan, yönetmenliğini Yahya Samancı'nın yaptığı başrollerinde ise Berk Atan, Gülsim Ali, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ecem Özkaya ve Ferdi Sancar gibi isimlerin yer aldığı 'Gönül Dağı' dizisi Katar'da düzenlenecek ve 21 Kasım - 18 Aralık tarihleri arasında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak 'Gönül Dağı' dizisi, Dünya Kupası nedeniyle ekranlardan 3 hafta uzak kalacak.

Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı? 8 Ocak 2022 TRT 1 yayın akışı! - Magazin Haberleri

DÜNYA KUPASI NEDENİYLE 3 HAFTA ARA

Köprü Film imzalı dizi, samimi hikayesiyle kısa sürede dikkatleri üzerine çekerken iddialı projeden hayranlarına kötü haber geldi. TRT'nin iddialı dizisi, Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası nedeniyle 3 hafta boyunca ekranlardan uzak kalacak.

21 Kasım - 18 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Kupası, TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Dünya Kupası, TRT 1'de yayınlanacağı için 'Gönül Dağı' dizisi ekranlardan uzak kalacak.

TRT dizisi 'Gönül Dağı'nın setinde 39 kişi koronavirüse yakalandı

DİZİNİN HAYRANLARI TEPKİ GÖSTERDİ

Dizinin hayranları bu gelişme sonrasında tepkilerini sosyal medyada "Dünya Kupası'nı TRT'nin başka kanallarından yayınlayamıyor musunuz? Maç için dizinin ertelenmesi çok saçma" gibi yorumlarda bulundu.

Gönül Dağı Dizi (2020)| Konusu | Oyuncuları | TRT 1 - Yorum Güncel

YENİ BÖLÜMÜ ARALIK AYINDA

19 Kasım’da 77. bölümüyle ekranlara gelecek son dönemin en başarılı dizilerinden 'Gönül Dağı', Aralık ayına kadar ekranlardan uzak kalacak ve 17 Aralık akşamı 78. bölümüyle ekranlara gelerek izleyiciyle buluşacak.

Bu arada dizinin ekibinin 24 Kasım’a kadar tatile çıktığı öğrenildi. Yahya Samancı’nın yönettiği dizinin ekibi 24 Kasım’da 78. bölümün çekimi için sete geri dönecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN