Gönül Dağı'nda bomba transfer haberi! Rakiplerine fark atacaklar, tıpatıp aynısını getiriyorlar: Bakın diziye kim dahil oldu?

Gönül Dağı'nda bomba transfer haberi! Rakiplerine fark atacaklar, tıpatıp aynısını getiriyorlar: Bakın diziye kim dahil oldu?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Gönül Dağı dizisinde kartlar yeniden dağıtılıyor. Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu gibi isimlerin yer aldığı diziye bomba bir transfer daha yapıldı. Gönül Dağı'nın Elif hemşiresine anne geliyor! Bu transfer çok konuşulur. Yaşanan bu gelişme heyecan yaratırken "Beren Saat'in birebir kopyasını getirdiler!" yorumları yapıldı. Bakın Gönül Dağı'na hangi güzel oyuncu dahil olmuş?

Her yeni bölümüyle izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatan Gönül Dağı dizisinde flaş hamle. Diziye yeni bir kan dahil oldu. Görenler şok oluyor. "Beren Saat'in birebir kopyasını getirdiler!" yorumları yapılmaya başladı. Bu transferle rakiplerine fark atacaklar! İşte Gönül Dağı'nın yeni bomba transferi...

GÖNÜL DAĞI'NDA 2,5 YIL SONRA BİR İLK

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Gönül Dağı'nda domino taşları baştan diziliyor. Dizide 2,5 yıl sonra bir ilk yaşanıyor. Yeni bir oluşuma giden Gönül Dağı'nda transfer haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Diziye Aylin karakterleriyle Berfin Kıymaz'ın katılmasının ardından genç bir isim daha dahil oldu. Melis Sevinç, Selma öğretmen rolüyle izleyici karşısına çıktı.

kmfdfddf-15.jpg

YENİ DÖNEME BOMBA GİBİ GİRDİLER

Her bölümüyle merak uyandıran Gönül Dağı'nda Dilek'in ölümüyle her şey değişti. Kadroya yeni isimler dahil edilirken izleyicilerde bir heyecan oluştu. Bu transfer ise çok konuşulur!

YENİ TRANSFERİYLE RAKİPLERİNE FARK ATACAK

Dizide olay örgüsü iyice karışırken yapım ekibinden flaş transfer hamleleri gelmeye devam ediyor. Diziye ilk olarak mühendis Aylin rolüyle Berfin Kıymaz katılmıştı. Şimdi bomba bir transfer daha yapıldı. Gönül Dağı'na Selma öğretmen karakteriyle genç oyuncu Melis Sevinç dahil oldu. Yaşanan bu gelişme seyircide büyük heyecan yarattı.

kmgggffg-1.jpg

Öte yandan diziye katılan genç oyuncu Melis Sevinç, Beren Saat'e olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çekti.

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI KİMLER?

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu'nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Sait Seçkin, Güliz Aybay, Öznur Yağcı, Hande Nur Tekin, Sevilay Gültekin, Beril Karademir, Samet Arda Mercan, Ali Toptaş, Sercan İnceer, Mücahit Koçak, Cengiz Sezgin, Melis Sevinç, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül rol alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN