Google Earth kameraları çıplak sürücünün aracında öyle bir şey yakaladı ki... Uzmanlar "Varlığı ispatlanmış olabilir" dedi

Google Earth kameraları çıplak sürücünün aracında öyle bir şey yakaladı ki... Uzmanlar "Varlığı ispatlanmış olabilir" dedi

Google Earth, kapsamlı bir Dünya haritası yapmak için görüntüler kullanan benzersiz bir coğrafi haritalama ve etiketleme programıdır. Bu uygulama bir milyardan fazla uydu ve havadan görüntüyü birleştirmektedir. Google Earth 'dan yararlanmak isteyen bir kullanıcı ise programda gezinirken öyle bir şeye rastladı ki...

2005 yılında piyasaya sürülen Google Earth, dünyamızın ilk yaygın kompozit haritasıdır. Google Earth, dünyanın herhangi bir bölümünün en net görüntüsünü oluşturmak için uydu ve hava fotoğrafçılığı ile çekilen milyarlarca görüntüyü dijital olarak birleştirir. Çoğu kişi için Google Earth, şehirleri ve manzaraları yukarıdan keşfetmenin yeni bir yoludur ve dünyamızı daha geniş bir bağlamda görmemize izin verir.

main-google-maps.jpg

Google Earth' da gezintiye çıkan 45 yaşındaki Crystal Patterson ismindeki kullanıcı gördüğü görüntü karşısında şoke oldu. Kadın Google Earth 'da gezindiği sırada bir araba sürücüsü dikkatini çekti. Arabadaki sürücü çıplaktı. Buraya kadar her şeyi normal karşıladı fakat daha dikkatli bir şekilde arabanın arka koltuğuna baktığında ise o an görüntüyü durdu ve büyüttü.

Kadının gördüğü arabanın arka koltuğunda bir uzaylının oturduğunu iddia etti. Öyle ki ekran görüntüsü alan kadın sosyal hesabında bu görüntüyü paylaştı. Sosyal medyada kadının paylaştığı fotoğrafı gören kullanıcılar ise ikiye bölündü.

uzayli-nqtq.webp

Sosyal medyadaki bir kısım kullanıcı bu görüntünün gerçek olduğunu ve uzaylılar gerçekten evrende olduğunu iddia ettilerse de diğer bir kısım kullanıcılar ise bu görüntünün sadece göz yanılsaması olduğunu söylediler.

Söz konusu uzaylılar olduğunda çoğu kişi evrende yalnız olmadığımızı ve uzaylıların olduğuna inansalar da birçok kişiye göre uzaylı diye bir şey yok.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN