Göz altı torbaları için bunları yapın! Saraçoğlu gözleri gençleştirecek formülü verdi: Bakışlarınız bile değişecek

Göz altı torbaları için bunları yapın! Saraçoğlu gözleri gençleştirecek formülü verdi: Bakışlarınız bile değişecek

Saraçoğlu gözleri gençleştirecek formülü verdi! Gözaltı torbaları birçok insanın muzdarip olduğu bir konu. Görüntüsü rahatsız etse de o görüntüyü geçirmenin yolları var. Göz altı torbaları için bunları yapın! Bakışlarınız bile değişecek...

Göz altı torbaları, genellikle yaşlanma, genetik faktörler, yorgunluk, stres, uyku eksikliği ve sağlıksız yaşam tarzı gibi birçok nedenden kaynaklanan belirgin şişliklerdir. Göz altı torbalarıyla başa çıkmak için çeşitli yöntemlere başvurabilirsiniz, ancak ünlü uzman İbrahim Saraçoğlu'nun önerisiyle doğal bir çözüm bulabilirsiniz.

GÖZ ALTI TORBALARI NASIL YOK EDİLİR?

goz-alti-torbalari-nasil-yok-edilir-1-001.webp

İbrahim Saraçoğlu, göz altı torbaları için siyah hardal tohumunu öneriyor. Uygulaması basit ve etkili olan siyah hardal tohumu kullanımı şöyle:

Bir çay kaşığı siyah hardal tohumunu çiğnemeden alın.

1-2 yudum su ile tohumları yutun. Tohumlar sert olduğu için bir parça ekmekle yutmak daha kolay olacak.

Sabah ve akşam olmak üzere günde bir çay kaşığı kullanmak yeterli olacak.

Ancak, herkesin cilt yapısı farklıdır ve tedavi yöntemleri kişiden kişiye değişebilir. Eğer göz altı torbalarınız ciddi bir sorun oluşturuyorsa veya sürekli bir sağlık sorunu varsa, uzman bir doktora danışmak en doğrusu olur.

Sağlıklı bir yaşam tarzı, dengeli beslenme, yeterli uyku ve düzenli egzersiz gibi faktörler de göz altı torbaları görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN