Gözyaşları sel oldu! İbrahim Tatlıses eski hayat arkadaşına öyle bir jest yaptı ki...

Gözyaşları sel oldu! İbrahim Tatlıses eski hayat arkadaşına öyle bir jest yaptı ki...

1983 yılında 'Günah' filminin çekildiği dönemde ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile tanışarak Tatlıses ile birliktelik yaşayan ve bu birliktelikten İdo Tatlıses'i dünyaya getiren Derya Tuna'nın annesinden acı haber geldi. Ünlü türkücü Tatlıses, bu zor gününde eski eşine unutulmaz bir jest yaptı.

1983 yılında 'Günah' filminin çekildiği dönemde ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile tanışan ve Tatlıses ile olan birlikteliğinden İdo Tatlıses'i dünyaya getiren Derya Tuna'nın annesinden acı haber geldi.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in bir dönem birliktelik yaşadığı Derya Tuna, annesinden gelen haberle yasa boğuldu. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Derya Tuna, annesi Ayşe Tuna’nın hayatını kaybettiğini açıkladı.

dede.jpg

Tuna’nın annesinin cenazesi Çobançeşme Mezarlığı’nda bulunan aile mezarlığında defnedildi. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, eski eşini bu zor gününde yalnız bırakmayarak büyük bir jeste imza attı.

TATLISES VE TUNA'NIN DUYGUSAL ANLARI

İbrahim Tatlıses eski hayat arkadaşının annesinin cenazesine katıldı. Tatlıses ve Tuna birbirine sarılıp gözyaşı döktü.

ibrahim tatlıses derya tuna4

"ANNESİNE BEBEK GİBİ BAKIYORDU"

Annesinin cenazesinde eski eşini yalnız bırakmayan İbrahim Tatlıses “Derya Hanım bana 30 yılını verdi. Onun annesi benim annemdir. Rahmetliyi çok severdim. Mekanı cennet olsun. Derya Hanımı hiçbir zaman yalnız bırakmadım. Hiçbir çocuğumun annesini de yalnız bırakmam. Onun için buradayım. Derya Tuna yalnız değil. Çok üzüldük. Telefonla aradım konuşamadık. Derya Hanım çok üzgün. Annesine bebek gibi bakıyordu” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN