Gözde Kansu'nun gençlik hali şaşırttı

Gözde Kansu'nun gençlik hali şaşırttı

Yalı Çapkını dizisinin Gülgün'ü, Gözde Kansu'nun gençlik fotoğrafıyla hayranlarını şaşırtıyor! Sosyal medyada paylaşılan siyah saçlı, genç ve şık haliyle dikkat çeken Kansu, karakteri ile büyük bir kontrast oluşturuyor. Takipçilerinin yoğun ilgisi ve yorum yağmuruna maruz kalan fotoğraf, Kansu'nun zaman içindeki büyük değişimini gözler önüne seriyor. Bu yazıda, Yalı Çapkını'nın Gülgün'ü Gözde Kansu'nun paylaştığı gençlik fotoğrafı ve takipçilerden gelen yorumları okuyabilirsiniz.

GAMZE DEMİREL

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda Ferit'in annesi Gülgün'ü canlandıran Gözde Kansu, son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Özellikle gençlik yıllarına ait bir fotoğrafı paylaşan Kansu, takipçilerini şaşırttı.

FOTOĞRAFTA NELER VAR?

Kansu'nun paylaştığı fotoğrafta, gençlik yıllarında uzun koyu saçlı ve duru makyajlı hali görülüyor. Fotoğrafın çekildiği dönem bilinmemekle birlikte, Kansu'nun oldukça genç olduğu tahmin ediliyor.

gozde-kansu.jpg
Gözde Kansu'nun gençlik fotoğrafı

TAKİPÇİLERDEN YORUM YAĞDI

Kansu'nun fotoğrafına takipçilerinden yorum yağdı. Birçok takipçi Kansu'nun gençliğine ve güzelliğine hayranlıklarını dile getirirken, bazı takipçiler ise Kansu'nun bu haliyle Yalı Çapkını'ndaki Gülgün karakterine hiç benzemediğini söyledi.

KANSU'DAN YORUM

Kansu, fotoğrafına gelen yorumlara kayıtsız kalmadı. Bir takipçisinin "Gülgün'den eser yok" yorumuna Kansu, "Gülgün'ü yaratırken bu fotoğraftan ilham almadık" yanıtını verdi.

Gözde Kansu'nun paylaştığı gençlik fotoğrafı, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kansu'nun fotoğrafı, Yalı Çapkını hayranları tarafından da merakla karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN