Gülşen, ilk kez konuştu: Namuslu görünmek kimlere kalmış

Gülşen, ilk kez konuştu: Namuslu görünmek kimlere kalmış

Kıyafetleri nedeniyle hedef gösterilen Şarkıcı Gülşen, önceki akşam Maslak'taki bir mekanda sahne aldı. Eleştirilere Sezen Aksu'nun 'Namus' şarkısıyla gönderme yapan Gülşen, şarkı bitiminde, "Arkadaşlar, ülkemizin şarkısı olabilir bu şarkı. Gerçekten bu şarkıyı ülkemizin şarkısı ilan ediyorum. Namuslu görünmek kimlere kalmış diyerek buraya nokta koymak istiyorum." dedi.

Şarkıcı Gülşen, Hande Yener ve Hadise'nin sahne kıyafetlerini "Burası Türkiye. Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet" sözleriyle hedef alan İzzet Yıldızhan'ın ardından Orhan Gencebay da tartışmalara dahil olmuş, ''Her şeyin bir dengesi vardır, onu bulmak ve uygulamak lazım. Bu edeple ilgili, akılla ilgili, eserin yapısıyla ilgili, her şeyden önce insana yakışan olması lazım" yorumunda bulunmuştu.

Şarkıları ve mesleki kariyerini gündeme taşımak yerine sahne kıyafetleri nedeniyle hedef alınan şarkıcı Gülşen, dün akşam İstanbul Maslak'taki bir eğlence mekanında sahne aldı.

''NAMUSLU GÖRÜNMEK KİMLERE KALMIŞ''

Sahnede Sezen Aksu'nun Namus şarkısını söyleyerek kıyafet eleştirilerine sert cevap veren Gülşen şarkı bitiminde şu ifadeleri kullandı:

"Arkadaşlar, ülkemizin şarkısı olabilir bu şarkı. Gerçekten bu şarkıyı ülkemizin şarkısı ilan ediyorum. Namuslu görünmek kimlere kalmış diyerek buraya nokta koymak istiyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN