Orhan Gencebay da kadın şarkıcıların kıyafetlerini eleştirdi

Orhan Gencebay da kadın şarkıcıların kıyafetlerini eleştirdi

Şarkıcı Gülşen, Hande Yener ve Hadise'nin sahne kıyafetlerini hedef alan İzzet Yıldızhan'ın ardından Orhan Gencebay da tartışmalara dahil oldu. ''Biz eskiden televizyonlara çıkarken smokinle çıkardık'' diyen Gencebay, ''Her şeyin bir dengesi vardır, onu bulmak ve uygulamak lazım. Bu edeple ilgili, akılla ilgili, eserin yapısıyla ilgili, her şeyden önce insana yakışan olması lazım" yorumunda bulundu.

Kadın şarkıcıların sahne kostümlerini "Burası Türkiye. Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet" sözleriyle eleştiren ve açıklamalarıyla tepki çeken ünlü türkücü İzzet Yıldızhan'ın ardından bir açıklama da usta sanatçı Orhan Gencebay'dan geldi.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre, "Bunu öncelikle ortaya söylemek istiyorum, her şeyin bir dengesi vardır, onu bulmak ve uygulamak lazım. Biz eskiden televizyonlara çıkarken smokinle çıkardık, şimdi zaman değişti. Tabii ki biz mayoyla çıkmıyoruz, biraz daha günlük kıyafetlerle çıkabiliyoruz. Bunların hepsinin düşünerek gereğinin olması lazım diyorum, bu edeple ilgili, akılla ilgili, eserin yapısıyla ilgili, her şeyden önce insana yakışan olması lazım" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN