Gün onlar için kabusla başlayacak! İşte hafta sonunun en şanssız burçları...

Gün onlar için kabusla başlayacak! İşte hafta sonunun en şanssız burçları...

Bugün çoğu insanlar için huzurlu ve güvenli bir gün başlıyor. Ancak herkes bu kadar şanslı olmayabilir. Bu haftasonu bazı insanlar için üzücü şeylerin başlangıcı olabilir. Şansızlık onların peşini gün boyu takip edecek. İşte günün en şanssızları...

1 EKİM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Partnerinizin planları bu cumartesi tam yüzünüze çarpacak, belki de son günlerde onun ne yaptığına dikkat etmediğiniz için.

Ayrıca, onun fikirlerine uyum sağlamak için yapmak istediğiniz bir şeyi ertelemeniz gerekebilir. Bu konuda yapabileceğiniz tüm acı yorumlara ket vurmanız gerekebilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu, geçmişte birçok kez yaptığınız şeylere yöneleceğiniz, oldukça sıradan, rahat bir cumartesi olacak.

Belki de her şeyi çok ayrıntılı bir şekilde açıklamaya çalışmanızdan kaynaklanan bazı yanlış anlaşılma riskleri olabilir. Küçük sorunlara nasıl tepki verdiğinizi görmek ilginç olacak.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Vücudunuz bugün beklediğiniz direnci göstermeyecek ve geçmişten gelen diğer aşırılıklar da şimdi kendini hissettirebilir.

Kendinizi kötü hissetseniz de ruh haliniz bundan etkilenmeyecek, ancak görünüşe göre dışarıda macera aramaya devam edeceksiniz.

burcun.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu hafta sonu kişisel ilişkiler ön planda olacak ama görünüşe göre şanslı olanlardan biri siz olacaksınız.

Bilmeniz gereken şey, çok inatçı olmanıza gerek olmadığı ve partneriniz size bir şeyin imkansız olabileceğini söylediğinde bunu anlamanız gerektiğidir. Israrcı tavrınızı sürdürme eğiliminiz var.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu, dersler veya sabır ve derinlik gerektiren diğer etkinlikler için harika bir cumartesi günü. Odaklanmanız ve yaptığınız şeyle meşgul olmanız gerekir.

Bazı Aslanlar, özellikle analitik becerilere meyilli olanlar, para yatırdıkları yerleri değiştirebilecek çok yararlı bir bilgi edinebilirler.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Ailenizle ilgili işler bugün listenizde büyük yer kaplayacak, ancak büyük olasılıkla beklediğinizden daha fazlasını halledeceksiniz.

Öğleden sonra, belki de aile seyahati veya benzeri bir şey için kenara biraz para ayırmanız gerekebilir.

burcunuz.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Sosyal hayat bu cumartesi gününün odak noktası olacak ve kendinizi aktif olarak birçok insanın arkadaşlığını ararken bulabilirsiniz.

Arkadaş çevrenizi de genişletmeye çalışıyorsunuz. Niyetiniz bu olmasa da belki bugünden bir finansal işbirliği de çıkabilir ve varlığından bile haberdar olmadığınız bir yol gelecekte size kolaylık sağlayabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Venüs sevdiğiniz insanlarla iletişiminizi kolaylaştıracak ve bu cumartesi kendinizi birkaç kişiyle etkileşim halinde bulabilirsiniz.

Konumunuzu korumaya çalışıyorsunuz ama aynı zamanda oldukça kolay etkilenmeye müsaitsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bir kararınızdan emin değilseniz, belki de ertelemek en iyisi olacaktır. Derdiniz aslında bir şeyleri atlamak veya ileri bir tarihe taşımak değil, başkalarının sizden beklentilerini karşılamak.

Hareketlerinizden rahatsız olabilecek birini her düşündüğünüzde, içinizi alevle yakan bir şeyler ortaya çıkıyor.

burclar.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu cumartesi her boş anınızı değerlendirmeniz ve rahatlamanız gerekiyor.

Öğleden sonra, dikkatinizi analitik faaliyetlere yönlendirmeniz tavsiye edilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Dikkatli olunması gereken şey, manipülatif olan insanlardan uzak durmaktır çünkü o kişi başkası gibi davranarak çok değer verdiğiniz bazı insanları incitebilir. Üstüne üstlük sonuçlarına da siz katlanmak zorunda kalırsınız.

Bazı Kovalar da aile içindeki hastalıkla başa çıkmakta zorlanabilirler ve bu durumda mağdurmuş gibi davranmaya başlayabilirler.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Görünen o ki, itibarı şüpheli olan bazı insanlarla vakit geçiriyorsunuz veya geçireceksiniz ve bu aile çevrenizde pek dikkate alınmayacak.

Ayrıca, bunun farkında olmayabilirsiniz, bu nedenle herkesin sandığı kadar suçlu değilsiniz. Bu da bu meseleyle ilgili çok fazla hayal kırıklığı yaşayacağınız anlamına geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN