Ne olursa oldun bu burçlardan uzak durun! İşte en usta ikiyüzlüler...

Ne olursa oldun bu burçlardan uzak durun! İşte en usta ikiyüzlüler...

Münafık insanlar iki yüzlü ve aldatıcıdır. Öğütlerini uygulamıyorlar ve asla güvenilir değiller. İşte sahtekar olan 4 burç ve hepsinin en büyük ikiyüzlüleri.

Bazı insanlar, nerede olurlarsa olsunlar, ahlaklarına bağlı kalırlar. En çılgın rüyalarında bile kimseyi aldatmazlar, kandırmazlar. Öte yandan, bundan uzak kalamayanlar da var. Bu insanlar iki yüzlü, diplomatik olurlar.

Bu insanlar aldatıcı ve sahtekardırlar. Genellikle bir şeyi vaaz ederler ve onun tam tersini uygularlar.

ikiyuzlu.jpg

İKİZLER BURCU:SON DERECE HIRSLILAR

İkizler, ahlak ve değerlerinin yoluna çıkmasına izin vermeyecek kadar hırslıdır. İdeallerini geride bırakıp zirveye çıkmaktan çekinmezler. İkiyüzlü, aldatıcı ve pasif agresiftirler. Aynı zamanda tüm burçlar arasında en büyük arkadan bıçaklayanlardan biridir ve birinin güvenini kolayca kırabilir.

ikiyuzlu-1.jpg

AKREP BURÇLARI: HİÇ KİMSEYE İKİNCİ ŞANS VERMEZLER

Akrepler kimseye ikinci bir şans vermeye inanmazlar ve affedemez ve unutamazlar. Biri güvenini kırdığında, onlar için tüm kapıları kapatırlar. Ama birine ihanet ettiklerinde, insanların onu affetmesini ve hikayenin kendi tarafını anlamasını beklerler.

ikiyuzlu-2.jpg

YAY BURÇLARI: KALPLERİ KIRMAKTA USTADIRLAR

Yaylar, birinin kalbini bilerek kırmak için fazla tatlı ve diplomatik oldukları için genellikle ikiyüzlü olarak adlandırılır. Ahlaklarına gerçekten bağlı olmadıkları ve gerektiğinde kolayca görmezden gelebildikleri için genellikle iki yüzlü olarak adlandırılırlar.

ik.jpg

KOVA BURÇLARI DUYGULARINI ÇOK İYİ KAMUFLE EDERLER

Kovalar herkese gülümser ve herkesin hislerini umursuyormuş gibi yapar ama derinlerde herkesi yargılarlar. Yargılayıcı değiller, rahat ve süper naziklermiş gibi davranırlar, ancak bu sadece yargılayıcı ve eleştiren doğalarını gizlemek için bir dış görünüştür.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN