Güneşe Çıkmadan 1 Günde Çekici Bronzluğa Kavuşun! İşte Evde Altın Gibi Bronzlaşma Yöntemleri

Güneşe Çıkmadan 1 Günde Çekici Bronzluğa Kavuşun! İşte Evde Altın Gibi Bronzlaşma Yöntemleri

Yaz aylarının yaklaşmasıyla yazlık kıyafetlerde dolaplarda yerini aldı. Kimisi tatil planları yaparken kimisi ise evde dinlenmenin tadını çıkarmaya başladı. Genelde yazları bronz ve çekici bir tene sahip olmak isteyenler güneşin tadını çıkarırken, bazıları bronzluğu sevdiği halde güneşe ışınlarından korunmak için bunu yapamıyor? Peki güneş olmadan bronzlaşmak mümkün mü? Cevabımız evet. Hem de çok kısa bir sürede bunu yapabilirler. İşte o yöntemler.

Bronzluğu seviyorum ama güneşi sevmiyorum diyenlerdenseniz size muhteşem bir kaç yöntemimiz var. Bu sayede güneşin altında saatlerce kalmadan tatlı bir bronzluğa sahip olabileceksiniz. Solaryum gibi bronzlaştırıcı yöntemlere de para harcamanız gerek kalmayacak. İşte evde kolaylıkla uygulayabileceğiniz bronzlaşma teknikleri.

bronsyen.jpg

EVDE DOĞAL YÖNTEMLERLE BROZLAŞIN HEM DE GÜNEŞSİZ

Evde doğal yollarla güneşe maruz kalmadan kısa sürede bronz bir tene sahip olabilirsiniz. Bu yöntemler hem ucuz hem pratik. İşte sizi yazın en tatlı ve çekici kadını yapacak o tatlı bronzluk.

KAKAO İLE HİÇ BRONZLAŞTINIZ MI?

Bronzlaşmak için 3 yöntem açıklayacağınız size bunlardan biri kakaolu bronzlaştırıcı losyon olacak. Bunun için bir miktar çiğ kakaoyu yarım nemlendirici ya da vazelin ile iyice karıştırıp losyon haline getirin. Daha sonra bu doğal losyonu bronzlaşmak istediğiniz bölgelerinize sürün. Daha koyu bir tene sahip olmak istiyorum diyenleriniz varsa bu losyonu 2 kat fazla sürebilirler. Bronzluğunuzun uzun süre kalıcı olmasını istiyorsanız bu losyonu günlük düzenli bir şekilde kullanın.

kakao.jpg

HAVUÇLA BROZ BİR TENE KAVUŞMAK ÇOK BASİT

Diğer bir yöntem ise şöyle; Bir miktar su, havuç ve esmer şekeri iyice karıştırın. Havuçlarınız rendelenmiş olsun. Ocakta kaynayan suya önce esmer şekeri daha sonra havucunuzu dökün. Ve bir kaç defa kaynamasını sağlayın. Daha sonra ocağın altını kapatarak bronzlaştırıcı yağınızı beklemeye alın. Hazır olan bu yağımızı hafta 2 defa düzenli kullandığınızda teninizdeki farkı fark edeceksiniz. Yağı spreyli bir şişenin içinde boşaltırsanız daha kolay kullanabilirsiniz.

havuclas.jpg

ÇAY POŞETİ İLE DOĞAL BRONZLUK ELDE EDİN

Diğer ve son yöntemimiz ise çay poşeti yöntemi. Bunun için evinizde bulunan çay poşetlerinizi bir su bardağı ile demleyin. Çay demeler gibi. Daha sonra 2 yemek kaşığı beyaz losyon ve suyumuzu çayın içine katıp karıştırın. Malzemelerinizi karıştırmak için blender kullanabilirsiniz. Bu işlemden sonra losyon haline gelen karışımızı istediğiniz bir kabın içerisine koyun. Ve her gün düzenli olarak bu losyonu kullanın. Teniniz istediğiniz bronzluğa kavuşacaktır.

yag9.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN