Günlük burç yorumları 28 Mart Pazartesi

Günlük burç yorumları 28 Mart Pazartesi

Günlük burç yorumlarında 28 Mart Pazartesi günü Boğalar ve Oğlaklar partnerleriyle sorunlar yaşayacak. Boğalar, yaptıkları yanlış bir hareketle partnerlerini gücendirecek. Oğlaklar ise partnerleriyle ilgilenmedikleri konusunda uyarı alacaklar. Peki diğer burçlarda neler olacak? İşte detaylar...

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Pazartesi iletişim, teknolojiyle size yardımcı olacak ama yine de bu ihtiyacınızın olması gerektiği gibi karşılandığını hissetmeyeceksiniz.

Bu, konuşmaları tekrar gözden geçirmenizi ve insanların düşüncelerinde size karşı tamamen net olmadığını düşünmenize yol açacak. Bazıları sizi şımartmaktan mutluluk duysa da herkesin böyle yapmayabileceğini lütfen unutmayın.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu Pazartesi günü yüzeysel konuları bir kenara atarak sadece ciddi işlerle ilgilenmeye meyilli olacaksınız.

İş yerinde bu tutum başarının reçetesi olacak olsa da özel hayatınız söz konusu olduğunda, dağınık bir durum yaratma olasılığı yüksektir. Bir arkadaşınıza yanlış yapmış olabilirsiniz ya da söylememeniz gereken bir şey söyleyerek partnerinizi gücendirmiş olabilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bu Pazartesi partnerinize ne kadar güvendiğinizi, ona çok önemsediğiniz bir şeyin sorumluluğunu bırakarak göstereceksiniz.

Elbette bundan herkes haberdar olacak ve sevdiğiniz kişinin altında olduğu baskıyı hissedecekler. Yine de dirençleri ve dikkatleriyle sizi şaşırtacaklar.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Mevcut eğilim, etrafınızdakileri ve olup bitenleri çok eleştirmenize neden olacak.

Eğiliminiz, meselelere doğrudan bakmak, onlara sebep veya çözüm aramaktan kaynaklanmıyor. Bu davranışınızdan dolayı eleştiriye maruz kalan siz olacaksınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Görünüşe göre bir arkadaşınız sizi çok önemli biriyle ilişkilendirecek ve artık tanıştırıldığınıza göre, onunla başa çıkarken çok daha güçlü hissedeceksiniz.

Bu, ilk etapta yardıma ihtiyacınız olduğu anlamına gelmez, ancak şimdi bu tek seferlik yardımdan en iyi şekilde yararlandığınızdan emin olun.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu, planladığınız faaliyetleri ve işlerin nasıl yürüdüğünü düşünmek için yeterli zamanınız olacağı, dolayısıyla gurur duyabileceğiniz Pazartesi günlerinden biridir.

Yaşanan gelişmeler nedeniyle sizi şaşırtacak bir toplantı olabilir ama bu sadece heyecanı taze tutmak için yapılacak.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Başka birinin yaşadığı bazı hoş olmayan durumlar bu Pazartesi işinizi etkileyebilir.

Bundan mutlu olmayacaksınız ama bundaki potansiyeli de görmelisiniz. Bu sayede üstlerinizi etkileme şansınız var ve bu fedakarlığın size maddi veya manevi geri dönüşü olabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

İç huzuruna paha biçemediğiniz bu Pazartesi belki de ücretsiz izne çıkacaksınız.

Bunun sizin için en iyisi olduğunu hissedebilirsiniz. Başkalarının sizi nasıl yargılayacağını düşünmeyin bile, çünkü kaale aldığınız her söze yetişemezsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu Pazartesi, öfkeniz sevdiğiniz biri tarafından yönetilecek ve onlara çok saygı duyduğunuz için inandığınız bir şeye aykırı olsa bile o kişinin tavsiyesini gerçekten dinleyeceksiniz.

Belki de bu size bir ders olacak. Ayrıca, özellikle öğleden sonraları bazı pratik etkinliklere dikkat edin.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu Pazartesi, partnerinizin bir süredir aklınızda olmadığı düşüncesiyle uyarılacaksınız. Ona yardım etmek için bir şeyler yapıyor olsanız da veya onun için en iyi niyetleri besliyor olsanız da partneriniz sizi bu konuda uyaracaktır.

Bu hafta durum böyle olmayabilir, ancak bugün düşünmek için biraz zaman var gibi görünüyor.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

İş yerinde yapmanız gereken bazı şeylerin kendiniz için bile çok fazla olduğunu hissediyorsunuz ve bunları bir başkasına yüklemek istiyorsunuz. Ancak, görünüşe göre bu konuyu amirinizle tartışmaktan korkuyorsunuz.

Cesaretinizi toplamadığınız sürece cevabın ne olduğunu bilemezsiniz. Ayrıca başka birine güvenme şansınız da yok.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Mevcut eğilim, zaten yüksek olan gözlem gücünüzü geliştirmenize yardımcı olacak ve bu sayede kaçırdığınız şeyleri yakalayabileceksiniz.

Artık bir arkadaşınızın nasıl hissettiğiyle ilgili daha dikkatli olabilirsiniz veya partnerinize daha fazla yardım etmeye çalışabilirsiniz. Bunları kendinize söz verirken, herkese ilan etme ihtiyacı da hissetmeyeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN