Günlük burç yorumları (29 Ocak Cumartesi)

Günlük burç yorumları (29 Ocak Cumartesi)

Günlük burç yorumlarında 29 Ocak Cumartesi günü Koçlar duygusal anlamda zorluk yaşayacak. Aslanlar ise sevdiklerine karşı oldukça mesafeli olacak. İşte diğer burçlar...

29 Ocak Cumartesi günlük burç yorumlarına baktığımızda Koçların duygusal anlamda zorluk yaşayacağını görüyoruz. Aileden gelen baskılar altında Koçlar zorlanacaklar. İkizler burçlarına ise harcamalarına dikkat etmeli uyarısında bulunuyoruz. Peki diğer burçlarda neler olacak? İşte detaylar...

basliksiz-7asas.jpg

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Cumartesi boyunca sakinliğinizi ve tarafsızlığınızı korumalısınız, çünkü duygusal anlamda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz.

Aileniz size bir konuda baskı yapıyor olabilir ve bundan pek memnun değilsiniz. Bir noktada, her şeyi olduğu gibi görmeye ve anlatmaya çok yatkın olacaksınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu Cumartesi yeni öğrendiğiniz bir şeyi uygulamanız için harika bir gün olacak. Eylemlerinizin sonuçları konusunda çok ihtiyatlısınız ama görünen o ki ne kadar çok güven inşa ederseniz, risk almak o kadar kolay olacak.

Duygularınızla çok uyumlusunuz, ancak onları kontrol edemeyeceksiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bu Cumartesi size tavsiyemiz, finansal anlamda baskı altında olsanız da olmasanız da tüm harcamalarınızı kontrol altında tutmaya çalışın.

Şımarmaya yatkınsınız ve hoşunuza giden bir şey gördüğünüzde mantıklı düşünmeyi bırakma eğilimindesiniz. Zevkiniz konusunda bugün oldukça seçici olacaksınız ve bu işleri daha da kötüleştirecek.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Kişisel ilişkileriniz ve sadece kısa bir süredir tanıdığınız insanlarla etkileşim kurma biçiminiz bu Cumartesi gündemde olacak.

Davranışlarınız konusunda biraz sınanıyorsunuz, ancak aynı zamanda, başkalarının karşınıza çıkardığı zorluklar sizi epey bocalatacak. Olabildiğince nazik olmaya çalışacaksınız ama iç güdüleriniz bir noktada galip gelebilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu Cumartesi sevdiklerinize oldukça mesafeli görüneceksiniz ve planlarınıza inatla bir başkasını katmamanız işleri daha da kötüleştiriyor gibi görünüyor.

İhtiyacı olan birine karşı şefkat gösterecek ve bir dereceye kadar onunla empati yapacaksınız ama bu durum kişisel planlarınızı aksatmanıza neden olmayacak.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu Cumartesi işler göründüğü kadar basit olmayacak ve bunu anlamanız uzun sürmeyecek. Önceden yapmanız gereken bir konuda partnerinize yardım etmeye çok odaklanmış olabilirsiniz.

Hesaba katmadığınız zorluklar karşınıza çıkacaktır, ancak yalnızca kısa bir süre için.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu Cumartesi enerjinizi toplamak için sadece size bunu sağlayabilecek aktivitelere katılmayı seçeceksiniz.

Ayrıca sizi mutlu eden ve size yeni bir sakinlik ve istikrar duygusu getirecek bir şeyin peşinden gidebilirsiniz. Partnerinizi de çabalarınıza dahil etme fırsatı yakalayabilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Görünüşe göre bu Cumartesi, evdeki her türlü değişiklik için harika bir gün ve aldığınız her türlü yardımdan çok memnun kalacaksınız.

Hoşunuza gitmeyecek şey, tüm yardımların, ödemekten çok mutlu olmayacağınız bir bedel karşılığında geleceği gerçeğidir. Şimdiye kadar vermemeye çalıştığınız çok tavizle uzlaşma yapmanız gerekebilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Partnerinizle istediğiniz bir şey hakkında, belki de onları dahil etmeye çalıştığınız bir konu hakkında tartışıyorsunuz.

Onu ikna etmek oldukça zor olacak, özellikle de onlar için gerçek bir fayda yoksa. Görünüşe göre bu vesileyle yaratıcılığınızı sonuna kadar test edeceksiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Dinlenmek için bolca vaktiniz olduğu için bu Cumartesi oldukça kolay geçecek. Bununla birlikte asıl endişe kaynağı, bir zamanlar size yakın olan birinden size gelecek negatif enerji.

Birini kızdırmış olabilirsiniz ve bu yüzden size karşılık vermeye çalışıyor olabilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Planladığınız birçok aktivite olduğu ve her şeye pragmatik bir pencereden bakacağınız için bu Cumartesi oldukça yoğun geçecek gibi görünüyor.

Özellikle kısa sürede neler başarabileceğinizle çok ilgileniyorsunuz. Günün sonunda kafanızın dolu olduğunu hissetmenize şaşırmayın.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu Cumartesi dinlenmek için pek vaktiniz olmayacak ama görünüşe göre bu sizi pek rahatsız etmeyecek. Katılmanız gereken bir tür aile etkinliği sayesinde enerjinizi toplayacak ve kendinizi çok önemli hissedeceksiniz.

Bir konuda sizden tavsiye istenmesi hoşunuza gidecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN