Günün zeka resimli bulmaca testi: Bu çürük elmaların içinde farklı olanı bulabilir misin? En zekiler bile zorlandı!

Günün zeka resimli bulmaca testi: Bu çürük elmaların içinde farklı olanı bulabilir misin? En zekiler bile zorlandı!

Zeka bulmacası: Bir elma sepetinin bu kırmızı renkli görüntüsünde farklı olanı bulun. Bu resimli bulmaca ancak güçlü bir görüşünüz ve uyanık bir zihniniz varsa çözülebilir. Peki Hazır mısınız?

Arkadaşlarınız ve ailenizle hafif bir eğlence arıyorsanız, zeka oyunları çözmek en iyisi olacaktır. Zeka oyunları da sonsuza kadar matematiksel denklemler değil yaratıcılık gerektiren bir bulmaca şeklidir. Özellikle resimli bulmacalar beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir, zihinsel hızı artırır ve özellikle kısa süreli belleği geliştirmenin etkili bir yoludur. Yeterince açıklama yaptığımıza göre, şimdi harekete geç, elma sepetinde farklı olanı bul. Zamanın şimdi başlıyor!

1-003.jpg

BU RESİMDEKİ FARKLI ELMAYI GÖREBİLİYOR MUSUNUZ?

Zeka oyunları çoğunlukla alışılmadık bir düşünce tarzı gerektirir, ancak bazen iyi bir niceliksel ikna da içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, bütün demet içinde tuhaf bir çürük elma tespit etmeniz gerekiyor. Cevap hemen önünüzde olsa da, tüm çerçeve ve aynı görüntülerin ve benzer tonların kullanımı onu zorlaştırıyor. Fark sadece bir renk vuruşu, küçük bir nokta veya bir açı olacağından, yalnızca en küçük ayrıntılara odaklanmanız gerekir.

Evet, adından da anlaşılacağı gibi zor olacak, zeka oyunu. Ancak iki kez denemeden önce bir cevap aramayın.

ZEKA TESTİ CEVABINI MERAK EDİYOR MUSUN?

Bir zeka oyunu aslında cevabı bulmak için mantığı kullanan bir düşünme bulmacasıdır. Böylece her girişimde düşünme ve karar verme becerilerinizi geliştirirsiniz. Beyin oyunu, kritik sezgisel gücü artırmanın yanı sıra yeni çözümler keşfetmeye de yardımcı olur.

Senin için amaç, çürük elmalar arasında farklı olanı bulmak. Buradaki tek elma, diğer çürük elmadan farklı olanı ifade eder. Bu zeka oyununun en zor yanı, salkımdaki tüm elmaların çürük olması ve resimde görüldüğü gibi küçük bir solucanın dışarı sızmasıdır.

ZEKA OYUNU CEVABI

Görüntü 3 satır ve 6 sütundan oluşan bir sıraya bölünmüştür, bu da toplam 18 çürük elma olduğu anlamına gelir. Ve bunlardan sadece biri biraz farklı. Bu bulmacayı çözmek sadece bir göz açıp kapayıncaya kadar sürecektir, farklı olanı bulmak için tüm sütunlara ve satırlara bakmanız yeterlidir. Şimdi daha kolay değil mi?

Eğer bu resimde farklı olanı başarılı bir şekilde tespit ederseniz tebrikler. Fakat hala şansınızı deniyorsanız, işte size küçük bir ipucu. İlk sıraya ve beşinci sütuna geçin, buradaki çürük elma, diğerlerinden farklıdır. Delikten dışarı bakan kurtçuk'a odaklanın ve onun kahverengi olduğunu ve vücudunun diğer solucanlar gibi kıvrımlı olmadığını anlayacaksınız. Tek çürük elmanın doğru yerleşimini öğrenmek için aşağıdaki resme bir göz atın.

2-003.jpg

Sürekli değişen zeka oyunu, gözlem yeteneğinizin basit bir kontrolünü gerektiriyordu. Problem çözme becerileri ve hafıza keskinliği ile birlikte bilişsel becerilerinizi geliştirmek için bunlardan daha fazlasını şımartmaya devam edin. Ayrıca, bu resimsel bilmecelerin tadını çıkarmak için geri dönün.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN