Günün zeka testi bulmacası: İki resimde arasında bulunan 10 farkı 25 saniye bulabilir misin?

Günün zeka testi bulmacası: İki resimde arasında bulunan 10 farkı 25 saniye bulabilir misin?

İki resim arasındaki farkı Bulun: İki benzer görüntü yan yana yerleştirilir ancak birbirinden farklıdır. İki resim arasında bulunan 10 farkı 25 saniye içinde tespit edebilir misin? Şimdi bu meydan okuma ile zeka seviyenizi ve gözlem becerilerinizi test edin.

İnternette sizi meşgul edecek ve eğlendirecek birçok farklı aktivite türü vardır. Bunlardan biri, iki resim arasındaki farkı bulmaktır.

Bu aktivite bireysel veya grup olarak denenebilir. Bu aktivitenin eğlenceli yanı, bunu bireysel olarak denerken gözleminizin seviyesini bilmeniz ve gruplar halinde oynarken tüm farklılıkları en hızlı kimin fark ettiğini bulmanızdır.

Bu aktivitenin bir diğer avantajı da çocukların gözlem becerilerinin gelişmesine yardımcı olacak ve yetişkinlerin mevcut becerilerinin gelişmesine yardımcı olacak olmasıdır. Eğlence dolu bir meydan okumaya hazır mısınız? O zaman başlayalım.

kapak.jpg

İKİ RESİM ARASINDAKİ 10 FARKI 25 SANİYEDE BULUN

Yukarıdaki resim, dondurma ve meyve sularının tadını çıkaran bir kız ve bir erkek çocuğu görebileceğiniz bir ev sahnesini göstermektedir.

İlk bakışta, her iki görüntü de benzer görünüyor, ancak aralarında ince farklar var.

Bugün sizin için zorluk, iki görüntü arasındaki 10 farkı bulmak ve bunu yapmak için 25 saniyeniz var. Zamanın şimdi başlıyor.

Bazı farklılıkların fark edilmesi kolayken, bazılarının fark edilmesi o kadar kolay değildir. Gözlemci bir birey için, ince farklılıklar kolayca fark edilebilir.

Bu etkinliğin temel amacı, katılımcıların gözlem becerilerini geliştirmektir. Şimdiye kadar kaç fark gördünüz?

Elinizden gelenin en iyisini yapın ve zaman sınırı içinde tüm farklılıkları bulamazsanız, aşağıda sunulacak çözümlere başvurabilirsiniz.

ZEKA BULMACASI ÇÖZÜMÜ VE AÇIKLAMASI

Tüm farklılıkların ne olduğunu merak mı ediyorsunuz?

1. Sağdaki resimde bir tane daha az mango var.
2. Sağdaki resimde kavunun rengi farklı.
3. Resimde çim örtüsü yoktur.
4. Sağdaki resimde dondurmanın rengi farklı.
5. Perdelerdeki desen sağdaki resimde farklıdır.
6. Sağdaki resimde eksik bir pencere ızgarası var.
7. Sağdaki resimde güneş parlamıyor.
8. Pencere ızgarasının deseni sağdaki resimde farklıdır.
9. Sağdaki resimde içeceğin rengi farklı.
10. Sağdaki resimdeki bardakta limon dilimi eksik.

1-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN