Gururunuzu bir kenara bırakıp sessiz kalmalısınız! Koç, boğa, yengeç ve oğlaklar... İşte 15 Mayıs 2024 günlük burç yorumu

Gururunuzu bir kenara bırakıp sessiz kalmalısınız! Koç, boğa, yengeç ve oğlaklar... İşte 15 Mayıs 2024 günlük burç yorumu

Daha sonra pişman olabileceğiniz bir şey söylememek için bugün gururunuzu ayaklar altına almak ve dudağınızı ısırmak zor olabilir. Yakılan bir köprüyü yeniden inşa etmek için bir fırsat karşınıza çıkıyor. Bu konuda karışık duygulara sahip olabilirsiniz çünkü incindiniz, haksızlığa uğradınız ya da belki de ihanete uğradınız ve bunu kolay kolay atlatan biri değilsiniz.

15 MAYIS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Büyük bir projeyi ya da üstlendiğiniz bir hedefi kaybetmenin tek yolu denemekten vazgeçmektir. Bu, ilerlemeye devam ederseniz başarıyı garantileyeceğiniz anlamına gelmez. Hayır, böyle bir garanti yok. Ancak kaybetmek pes etmek ve bırakmak anlamına gelir ve siz pes eden biri değilsiniz. İster başarınız muhteşem olsun ister arayışınızın umduğunuz gibi gitmediğini fark edin, devam etmek size büyük bir gurur ve başarı hissi verecektir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir arkadaşınızın ya da aile üyenizin uğraştığı bir konuda büyük bir fark yaratabilirsiniz. Olayın tam ortasına dalabilir ve herkesi tatmin edecek, barış ve uyum getirecek kararlar alabilirsiniz. Ancak, bu yapmanız gerektiği anlamına gelmez. Bunu kendi içlerinde çözmelerine izin verirseniz, bu daha büyük bir ödül olabilir. Bunu yapmalarına izin vererek, onlara güven kazanma şansı ve kendi başlarına doğru şeyi yapmaktan duyacakları gururu verirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Ulaşmak için çok çalıştığınız bir hedefle ilgili bir sorun yaşadığınızda, bu pes etmeniz gerektiğine dair bir işaret midir? Ya da bunun kendinize bir şey kanıtlayabileceğiniz bir meydan okuma olduğu veya yapmaya çalıştığınız şeyi yapmanın başka bir yolunu bulabileceğiniz anlamına gelebilir mi? Şu anda bu konuda kafanız karışık olabilir, ancak sizin için anlamlı olan bir şeye zaten çok fazla zaman ve çaba harcadıysanız, bir şey yapmadan önce bunu tamamen araştırmayı kendinize borçlusunuz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Daha sonra pişman olabileceğiniz bir şey söylememek için bugün gururunuzu ayaklar altına almak ve dudağınızı ısırmak zor olabilir. Yakılan bir köprüyü yeniden inşa etmek için bir fırsat karşınıza çıkıyor. Bu konuda karışık duygulara sahip olabilirsiniz çünkü incindiniz, haksızlığa uğradınız ya da belki de ihanete uğradınız ve bunu kolay kolay atlatan biri değilsiniz. Ancak, büyük resme ve uzlaşmanın sizin ve değer verdiğiniz insanlar için ne anlama gelebileceğine bakmalısınız. Gururunuzu bir kenara bırakıp sessiz kalmalısınız!

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Yavaşlamanız ya da belki de tamamen durmanız gerekiyor. Yeni bir fikirle yola çıktınız ve gerekenden daha fazla efor sarf etmiş olmanın eşiğinde olabilirsiniz. Sanki büyük bir dalgaya kapılmışsınız ve dalga sizi okyanus tabanında döndürerek üstünüzden geçmek üzere. Hayata karşı her zamanki vahşi, tutkulu tutumunuza kendinizi fazla kaptırmadan önce, farklı bir şey deneyin. Daha metodik olun. Bir adım geri atın. Neyin mümkün olduğunu ve neyin yanlış gidebileceğini tahmin etmek için kendinize bir şans verin.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Zamanınızı ve enerjinizi size karşılığını vermeyen bir şeye harcamaya devam etme isteğinizi kaybediyor olabilirsiniz. Kaybetmeyi sevmiyorsunuz, bunun her durumun olası bir parçası olduğunu bilseniz bile. Ancak kesinlikle zamanınızı boşa harcamak istemiyorsunuz. Şu anda yaptığınız şeyin bu olduğu konusunda endişeli olabilirsiniz ve kayıplarınızı azaltmak isteyebilirsiniz. Ancak zaman ve enerji dışında hiçbir kayıp söz konusu değil, başarıya ulaşırsanız hiçbir kayıp da olmayacak. Bugün ihtiyacınız olan moral verici söz bu olabilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Birisi sizi gerçekten yanlış yola sürüklüyor. Zor insanlara karşı yüksek toleransınız ve adalet ve nezakete olan bağlılığınız göz önüne alındığında, bu kişinin tutumu sizin için kara tahtaya tırnak sürtmekle eşdeğer olabilir. İyi olmaya önem veriyorsunuz, ancak bu, bir insanın size yönelttiği her şeye katlanmak zorunda olduğunuz anlamına gelmiyor. Bugün, üzerinizdeki baskının arttığını hissediyorsanız ve patlamanın eşiğine geldiyseniz, bir süreliğine uzaklaşın ve mola verin. Bu bir kaçış değil, duygusal sağlığınızı koruyabilecek bir davranış.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Büyük bir kararın hayatınız üzerindeki etkisine odaklanmanız akıllıca olacaktır, ancak buna çok yoğun bir şekilde odaklanırsanız, kafanız karışmaya başlayacaktır. Bir şeye sanki mikroskop altındaymış gibi yakından bakmak, gördüklerinizi çarpıtabilir. Rahatlamanız gerekir. Düşüncelerinizi, gerçekleri ve belki de size objektif geribildirim verebilecek diğer kişilerden bazı bilgileri rahatça toplamanız gerekir. Acele etmeyin ama bu kararı dünyanın sonu gibi de görmeyin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Oldukça bağımsız birisiniz ve bundan hoşlanıyorsunuz. Bununla birlikte, bir uğraşı bir başkasıyla paylaşmanın daha kolay bir yol ve bazı harika, unutulmaz anlar ortaya çıkarabileceğini de biliyorsunuz. Şu anda yeni bir uğraşla ilgili olarak yaptığınız şeyin bu olduğunu düşünebilirsiniz, ancak bunu nasıl yaptığınıza bakmanız gerekir. Gerçekten paylaşıyor musunuz, yoksa her şeyi siz yönetirken buna paylaşmak mı diyorsunuz? Arada bir fark var. Bugün kendinizi objektif olarak gözlemleyin ve buna göre revize edin.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

İnatçı bir insan olduğundan pes etmeyi sevmez ve bu yüzden başarı ile aranızda hangi engel varsa ona kafa tutmaya devam edersiniz. Ancak bazen, harcadığınız zamana ve çektiğiniz zahmete karşılık sadece başınız ağrır. Baştan sona yanlış giden bir projeyle şu anda bu noktaya geliyor olabilirsiniz, ancak inatçı tavrınız yüzünden bunu kendinize itiraf etmekte zorlanıyorsunuz. Peşinden gideceğiniz yeni bir şey hayal etmeye çalışın ve hevesinizin artmasına izin verin. Sizin için daha iyi bir şey var oralarda.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Birisi, onu çok iyi tanımıyor olmanıza rağmen, size yakınlaşmanız için baskı yapıyor olabilir. Bu ister romantik isterse sadece arkadaş olabilecek biri olsun, bu size rahatsızlık verebilir ve garip gelebilir. İyi ve sevecen bir insan olsanız bile, kendinizi "sıcak ve samimi" biri olarak görmeyebilirsiniz. Bu sorun değil. Kendiniz olmalısınız. Eğer birisi sizi, sizin için çok hızlı görünen bir hızda zorluyorsa, o zaman bunu söylemelisiniz. Ona daha yavaş ilerlemek istediğinizi söyleyin.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bilmediğin şey sana zarar vermez. Ya da en azından şu anda karmaşık bir kişisel durum söz konusu olduğunda düsturunuz bu olabilir. Uğraşmak istemediğiniz bir şey ortaya çıktı. Aslında, muhtemelen bundan haberiniz bile olmamasını isterdiniz. Ancak, biliyorsunuz ve bu da bu konuda bir şeyler yapmanız gerektiği anlamına geliyor. Bunun inanılmaz derecede tuhaf ve çelişkili olacağından endişeleniyorsanız, haklı olabilirsiniz. Öyle olsa bile, bununla şimdi ilgilenmek, kötü bir durumu iyi bir duruma dönüştürebileceğiniz anlamına gelecektir. Hedefiniz bu olsun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN