Güven Kıraç sessizliğini bozdu: Ünlü oyuncudan ihanet açıklaması

Güven Kıraç sessizliğini bozdu: Ünlü oyuncudan ihanet açıklaması

Ünlü oyuncu Güven Kıraç, geçtiğimiz ay bir gece mekanından çıkarken bir kadınla görüntülenmiş samimi halde kameralara yakalanmış, 12 yıllık evliliği bu görüntüler nedeniyle sona ermişti. Kıraç, ihanet haberlerinin ardından sessizliğini bozdu.

Bir çok dizi ve filmde oynadığı karakterle hafızalara kazınan usta oyuncu Güven Kıraç, geçtiğimiz ay 12 yıllık eşini Asmalımescit'te bir mekanda aldatırken kameralara yakalanmış, ihanetin ardından çift ayrılık kararı almıştı.

İhanet haberleri üzerine 12 yıllık eşi Başak Kıraç'la bir süre önce boşanan ünlü oyuncu, Instagram hesabından medyada çıkan habere açıklık getirdi.

'EVLİLİĞİN BİTMESİ BOŞANMADAN ÇOK ÖNCE OLUYOR'

Kıraç açıklamada, “Özel hayata saygı lütfen! Daha önce özel hayatımla ilgili çıkan haberlere sessiz kalmıştım ancak yine benzer haberler çıkınca işin doğrusunu yazmak istedim. Bir ilişkinin, bir evliliğin bitmesi boşanmadan çok önce oluyor, boşanma son noktadır. Çiftler bazen anlaşamaz ve ilişkileri bitebilir. Biz de anlaşmalı olarak boşandık, saygı ve sevgi çerçevesinde kızımızın ebeveynleri olarak kalacağız. Çıkan haberler beni olduğu kadar ailemi de üzmekte” dedi.

“Ayrıca benim ve kız arkadaşımın yaşları ve kız arkadaşım ile aramdaki yaş farkına ilişkin haberler de gerçeği yansıtmamaktadır. Ben 54 yaşındayım” diyen Kıraç, sözlerine şöyle devam etti:

“Sizlerden özel hayatıma saygı gösterilmesini rica ediyorum. Açıklamalarımdan sonra çeşitli yayın organlarında ve mecralarda hatalı ve gerçekdışı yayın yapan kişilerden de gereği özeni göstermelerini bekliyorum.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN