Güzel oyuncu ekran orucunu bozdu! Hayranlarını sevindirecek haber geldi: O kanalla resmen anlaşmayı imzaladı

Güzel oyuncu ekran orucunu bozdu! Hayranlarını sevindirecek haber geldi: O kanalla resmen anlaşmayı imzaladı

Son olarak Tetikçinin Oğlu isimli diziyle ekranlara gelen güzel oyuncu Bahar Şahin, uzun zamandır yeni projeleri okuyordu. Kendisine gelen bir senaryoyu çok beğenen oyuncu şimdilerde anlaşmayı yapmak için gün sayıyor.

Şevket Çoruh ve Timuçin Esen'le başrolünü paylaştığı Tetikçinin Oğlu dizisinden sonra ekranlara ara veren güzel oyuncu Bahar Şahin'i şimdilerde yeni proje heyecanı sardı. Kendisine gelen senaryoları değerlendiren ve birini çok beğenen Şahin, FOX TV ile el sıkışmaya hazırlanıyor.

"ÇİRKİN" PROJESİ BAHARI ETKİLEDİ!

Son dizisinin ardından gelen teklifleri değerlendiren Bahar Şahin'in aklına en çok "Çirkin" projesi yattı. Rol karşısında çok heyecanlanan güzel oyuncunun şuan diziyle ilgili son görüşmeleri yaptığı biliniyor.

yeni-proje-34.jpg

BAHAR ŞAHİN KİMDİR?

4 Mayıs 1997 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Bahar Şahin'in memleketi Artvindir. Okul döneminde tiyatro kulübünde olan Şahin'in ilk dizi deneyimi 2015 yılında O Hayat Benim dizisiyle olmuştur. Ardından birçok dizinin kadrosuna ismini yazdıran Şahin, son dönemlerin en başarılı genç oyuncuları arasında yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN