Hababam Sınıfı'nın 'Semra Hoca'sıydı... Görenler gözlerine inanamadı! "Semra Öğretmen'e ne oldu?"

Hababam Sınıfı'nın 'Semra Hoca'sıydı... Görenler gözlerine inanamadı! "Semra Öğretmen'e ne oldu?"

Hababam Sınıfı, aradan yıllar geçmesine rağmen hafızalardan silinmiyor. Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filminde Selma Öğretmen'i canlandıran Semra Özdamar yıllar sonra ortaya çıktı. Görenler inanamadı.

Yeşilçam'ın en sevilen filmlerinden olan Hababam Sınıfı, oyuncularının değişimiyle konuşulmaya devam ediyor. Kadrosunda Kemal Sunal, Tarık Akan, Halit Akçatepe, Adile Naşit ve Münir Özkul gibi isimleri bulunduran Hababam Sınıfı, efsane filmler arasına girmeyi başarmıştı. Yıllardır ilk günkü heyecanla izlenen film serisinin oyuncularından Semra Özdamar, değişimiyle çok konuşuldu. Usta oyuncuyu görenler 'Hocam sana ne olmuş' demekten kendini alamadı.

handad.jpg

Filmde Selma Öğretmen'i canlandıran Semra Özdamar ise yıllar içindeki değişimiyle gündem oldu. Oldukça değişen usta oyuncu hayatına beyaz perdeden uzak kalarak devam etti.

11 Ocak 1956, Bursa doğumlu olan Semra Özdamar, 1973 yılında sinemaya başlayan ünlü isimin rol aldığı filmler arasında Yalnız Adam, Arkadaş, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, Bir Gün Mutlaka da bulunuyor.

eskdg.jpg

1978 yılından sonra sinemayı bırakan Özdamar, öykü yazarlığına başladı. Bir süre Almanya'da yaşadı. Aynı zamanda Özdaamar, 1 Şubat 2004 yılında ölen belgesel yapımcısı, yönetmen ve akademisyen Süha Arın'ın eski eşidir.

habnsdgsdg.jpg

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen duayen oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı. Oldukça değişen Özdamar'ı görenler tanıyamadı. Ünlü oyuncuya kullanıcılardan 'Bu nasıl değişim', 'Hayatta tanımam', 'Semra Öğretmen'e ne oldu' gibi yorumlar geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN