Hadise 2. kez evlilik yolunda! Yüzüğü gösterdi sonunda

Hadise 2. kez evlilik yolunda! Yüzüğü gösterdi sonunda

Ünlü şarkıcı Hadise, verdiği bir pozla kafaları karıştırdı. Mehmet Dinçerler'den geçen yıl boşanan Hadise'nin evliliği sadece 4 ay sürmüştü. Sessiz sedasız evlenen ve boşanan Hadise'den yeni bir atak geldi. Yüzüğünü göstere göstere...

Mehmet Dinçerler ile sadece 4 ay evli kalan Hadise, son verdiği pozlar kafaları karıştırdı. Bazı isimlerle adı aşk dedikodularına karışan Hadise, parmağındaki yüzükle dikkat çekti. Kimi kullanıcılar Hadise'nin evlendiğini öne sürdü. Bakın Hadise nasıl bir yüzük taktı?

hadise.png

MEHMET DÖNEMİ BİTTİ! HADİSE'DEN ŞAŞIRTAN POZ

Kaan Yıldırım ile ayrıldıktan sonra kısa bir süre sonra Mehmet Dinçerler ile evlenen Hadise, ailelerin katıldığı gizli bir törenle dünya evine girmişti. Sessiz sedasız boşanan Hadise, sessiz sedasız boşanmıştı.

mehmethadise.jpg

YÜZÜĞÜNÜ GÖSTERDİ

Boşanma sırasında sorunlar yaşayan Hadise'nin, eski eşiyle para yüzünden ayrıldığı iddia edilmişti.

hadiseyuzuk.jpg

Eski karı koca kısa sürede yeni aşklara yelken açarken, Hadise'nin verdiği bir poz sosyal medyada gündem oldu. Parmağındaki yüzü gören "Tekrardan evleniyor mu?" yorumları yaptı.

hadise1.jpg

HADİSE EVLENDİ Mİ?

Mehmet Dinçerler ile boşanmasının ardından adı kimi zaman aşk iddialarıyla anılan Hadise'den sürpriz bir paylaşım geldi. Ünlü şarkıcı parmağında alyans yüzükle poz verdi.

whatsapp-image-2023-04-06-at-02-41-20.jpeg

Kulislerde Hadise'nin sürpriz yaparak yurt dışında evlendiği iddia edilirken, Hadise'den konuya ilişkin bir açıklama gelmedi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN