Hadise ile Mehmet Dinçerler arasında soğuk savaş! Boşanma da fayda etmedi

Hadise ile Mehmet Dinçerler arasında soğuk savaş! Boşanma da fayda etmedi

Mehmet Dinçerler'den boşandıktan sonra sahnelerinde cesur danslar eden Hadise'ye eşinden misilleme geldi. Özgürlüğünü kısıtladığı gerekçesiyle boşanan Hadise, konserinde ağızları açıkta bırakan bir dans gösterisi yapmıştı. Bakın eski eşi Mehmet Dinçerler ne karşılık verdi?

Sessiz sedasız evlenip yine sessiz sedasız boşanan Hadise- Mehmet Dinçerler arasında sular durulmuyor. Boşanmalarına rağmen birbirlerine göndermeler yapan ikili yine sosyal medyanın gündemine düştü. Konserinde verdiği cesur dansla herkesi şaşırtan Hadise'ye, Dinçerler'den karşılık geldi. Bakın o ateşli dansa karşı ne yaptı?

hadiseaglama-001-001-002.jpg

HADİSE-MEHMET DİNÇERLER ARASINDA SAVAŞ BİTMEDİ

4 aylık evliliklerini tek celsede bitiren Hadise ile Mehmet Dinçerler çifti, eski hayatlarına hızlıca dönerken, Dinçerler yeni bir aşka da yelken açtı. Evlendikten sonra sahne kostümlerine ayar veren Hadise, boşanma sonrasına eski haline gerdi döndü.

hadise1.jpg

CESUR DANSINA ESKİ KOCADAN KARŞILIK

Cesur danslarıyla son günlerde adından sıkça söz ettiren Hadise, yine ağızları açıkta bırakan bir performans sergiledi. Eski eşi Mehmet Dinçeler de bu dansa kayıtsız kalmadı.

dans.jpg

DİNÇERLER'DEN KASLI POZLAR

Hadise'nin sahne dansından sonra Mehmet Dinçeler'den de kaslı pozlar geldi. Görenler gözlerine inanamadı.

mehmet.jpg

İkilinin bu karşılıklı tepkileri sosyal medyanın gündemine düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN