Hadise şarkıcılığı bıraktı oyuncu oluyor! Anlaşmalar bile tamam: Alacağı ücret dudak uçuklattı

Hadise şarkıcılığı bıraktı oyuncu oluyor! Anlaşmalar bile tamam: Alacağı ücret dudak uçuklattı

Hadise şarkıcılığı bırakıyor, oyuncu oluyor! Anlaşmalar bile tamamlandı! Oyunculuktan alacağı rakam ise dudak uçuklatan cinsten...

Ünlü şarkıcı Hadise, son zamanlarda dansı, sahne performansları ve kıyafetleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Ayrıca sosyal medya hesabını da aktif bir şekilde kullanıyor.

Hadise, son konserinde giydiği özel tasarım kıyafetiyle bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Sahne performanslarına hız kesmeden devam eden şarkıcı, son dönemde popüler olan 'külot' modasına uygun bir mayo tarzıyla sahneye çıktı. Ancak, 10. Yıl Marşı'nı söylerken giydiği bu kıyafet sosyal medya kullanıcıları arasında tartışmalara neden oldu. Bazı kullanıcılar bu durumu "saygısızlık" olarak değerlendirdi.

Hadise'nin eski sevgilisi Sinan Akçıl da sosyal medyada eski aşkının konser görüntülerinin yayılmasının ardından sessiz kalmadı. Akçıl, isim vermeden yaptığı bir paylaşımda, "Çıktık 'açık' alınla 10 yılda her savaştan..." ifadelerine yer verdi.

BİR DİZİ PROJESİYLE ANLAŞTI

Hadise yine çok iddialı! Konser tarzına beğeni yağdı - Magazin Haberleri

Öte yandan, uzun süredir oyunculuk tekliflerini geri çeviren Hadise, sonunda 10 milyon TL karşılığında bir dijital platformda yayınlanacak 8 bölümlük bir dizi için anlaşma sağladı. Yakın arkadaşı Seda Bakan'ın da teşvikiyle oyunculuk derslerine başlayan Hadise, yakında sete çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN