Hadise'den eski eşi Mehmet Dinçerler'e olay yaratacak sözler! 'Ölsün istedim...'

Hadise'den eski eşi Mehmet Dinçerler'e olay yaratacak sözler! 'Ölsün istedim...'

30 Nisan'da Mehmet Dinçerler ile dünyaevine giren Hadise 30 Eylül Cuma günü Beykoz Adliyesi'nde Dinçerler'den tek celsede boşanarak dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü şarkıcı, yayınladığı 'Feryat' isimli şarkısında eski eşini hedef aldı.

Geçen yıl 30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda yapılan görkemli törenle iş insanı Mehmet Dinçerler ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı Hadise, sürpriz bir karara imza atarak evliliğin birinci yılı dolmadan Dinçerler'den boşanmıştı. Ünlü çiftin ayrılık kararı herkesi şaşkına çevirtirken ikili 30 Eylül Cuma günü Beykoz Adliyesi'nde tek celsede boşanmış ve 5 aylık evliliği 5 dakikada sonlanmıştı.

Mehmet Dinçerler ile olan evliliğini noktaladıktan sonra hayatına kimseyi almayan Hadise, bugün yayınlanan 'Feryat' isimli şarkısında 5 ay evli kaldığı Dinçerler'e yüklendi.

'ÖLSÜN İSTEDİM'

Şarkısını sosyal medya hesabı aracılığıyla tanıtan Hadise, "Bu şarkıya kadar sessiz bir feryattı benimki, duyanın anlamadığı, anlayacak olanın duymadığı… Kaç kere inandım, kaç kere yanıldım… Ölmek istedim, ölsün istedim. Kalbimi yerimden söküp atmak istedim. Her seferinde kıyıya vurmaktan yorulup bağıra, çağıra feryat etmek istedim… Dinlediğim ilk anda bu şarkının başta benim ve sessiz çığlıkları olan herkesin sesli feryadı olsun istedim.. #Feryat işte tüm bu hislerle okyanusa açılmayı hayal edip, hayal kırıklığıyla deniz kıyısına vuranların hikayesini anlatıyor… 14 Nisan Cuma günü sizinle…" ifadelerine yer verdi.

Hadise'nin 'ölsün istedim' dediği kişinin eski eşi Mehmet Dinçerler olduğu öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN