Hadise'den 'Mehmet Dinçerler' iddiasına yanıt: Bizde bir kitap tekrar okunmaz

Hadise'den 'Mehmet Dinçerler' iddiasına yanıt: Bizde bir kitap tekrar okunmaz

Ünlü şarkıcı Hadise, son konserinde eski eşi Mehmet Dinçerler ile barıştığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Hadise, "Bazıları eskilere takıldığımızı düşünüyorlar. Bizde bir kitap tekrar okunmaz" diyerek söylentilere son noktayı koydu.

Ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından çizgili gömlek giyen bir erkeğin fotoğrafını yayımlayarak kalp emojisi koydu. Aynı gömleğin Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler'de olduğu ortaya çıkınca ikilinin barıştığı konuşulmaya başlandı.

Konserinde hakkındaki barışma iddiasına değinen Hadise ise "Bizde bir kitap tekrar okunmaz" diyerek gönderme yaptı.

'BAZILARI ESKİLERE TAKILDIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORLAR'

Yoğun konser maratonuna devam eden Hadise, dün akşam İzmir'de sahneye çıktı.

Süperman şarkısını okurken bir hayranının pankartını gören Hadise, Eski eşi Mehmet Dinçerler ile barıştığı yönündeki haberlere atıfta bulunarak "Bazıları eskilere takıldığımızı düşünüyorlar. Bizde bir kitap tekrar okunmaz" diyerek barışma iddiasına son noktayı koydu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN