Hadise’yi oyladı Pınar’la evleniyor! Şaşırtan haber geldi… düğün var

Hadise’yi oyladı Pınar’la evleniyor! Şaşırtan haber geldi… düğün var

Ünlü oyuncu birkaç sene önce Hadise ile birliktelik yaşamış ve evlilik derecesine gelmişti ki ilişkileri ayrılıkla sonuçlandı. Şimdilerde ise başarılı oyuncu Pınar Deniz ile evlilik yoluna çıktı. İkiliden milyonları şaşırtan bir haber geldi! Yakında düğün var…

Yer aldığı projelerle adından söz ettiren bir o kadar magazin gündeminden düşmeyen Kaan Yıldırım, Yargı dizisinin “Ceylin’i” Pınar Deniz ile yaklaşık bir senedir birliktelik yaşıyor. Daha önce Hadise ile birlikte olan ve evlenmeleri beklenirken bir anda ayrılığa sürüklendi.

“Avukat Ceylin” rolü ile milyonların gönlünde taht kuran Pınar Deniz, evlilik haberleri ile gündeme geldi. Bir senedir kendi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile ilişki yaşayan Deniz ve Yıldırım aşkı dolu dizgin devam ediyor.

İkilinin projelerinin sezon finali olması ile beraber soluğu ilk önce Yunanistan tatilinde ardından da İtalya son olarak da İngiltere tatilinde aldılar. Tatildeyken sık sık sosyal medyadan birlikte fotoğraf paylaşan çift, son paylaşımları ile gündeme bomba gibi düştü.

YAKINDA DÜĞÜN VAR…

Başarılı oyuncu Pınar Deniz, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından Cambridge’de mutluluk gözyaşları dökerken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Bu fotoğrafı gören 2.8 milyon takipçisi “ufukta evlilik mi var?” sorularını sorarken fotoğrafın altındaki açıklama dikkat çekti. Deniz, fotoğrafın altına “İşte öyle bir şey. 06.08.2023.” açıklamasını yazınca şüpheler daha da arttı.

pinar3.jpg

Bu paylaşımdan hemen sonra Kaan Yıldırım’dan gelen paylaşım ise soru işaretlerini gidermeye yetti. Yıldırım, Deniz ile çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak altına “Senin bana nasip olman, şahsi hayatımın en değer biçilmez talihidir” açıklaması ile meraklar giderildi.

pinar.jpg

PARMAĞINDAKİ ALYANS DİKKATİ ÇEKTİ

Kaan Yıldırım’ın yaptığı paylaşımda Pınar Deniz’in parmağındaki alyans dikkat çekti. Bunu gören milyonlarca takipçi “yakında düğün var” yorumunu yaptı. Ünlü çift, birkaç ay önce verdikleri bir röportajda şunları söylemişlerdi:

"Çok iyi giden bir ilişkimiz var, çok da mutluyuz. Her dakika çekilmek istemiyoruz ama hayatımızı yaşıyoruz ve etkinliklere katılıyoruz. Bizim için her şey çok güzel"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN