Hafsanur Sancaktutan dördüncü kez Kovid-19'a yakalandı

Hafsanur Sancaktutan dördüncü kez Kovid-19'a yakalandı

'Ya Çok Seversen' dizisindeki 'Leyla' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Hafsanur Sancaktutan'tan sevenlerini üzen bir haber geldi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile dördüncü kez koronavirüse yakalandığını duyurdu.

'Ya Çok Seversen', 'Son Yaz', 'Aşk Ağlatır' ve 'Gülperi' gibi dizilerde oynayan Hafsanur Sancaktutan'dan hayranlarını üzecek bir haber geldi.

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'en iyi romantik komedi dizisi kadın oyuncu' ödülüne layık görülen Sancaktutan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile dördüncü kez koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Instagram hesabından kedisiyle olan fotoğrafını paylaşan Hafsanur Sancaktutan, "Dördüncü covid oluşumuzu andık" mesajını düştü.

hafsanur.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN